Menu
Sluit

Podiumpas

Ga voor €35,- per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 35 aangesloten podia verspreid over heel Nederland. Ook bij Theater aan de Parade! 


Zo reserveer jij een ticket met jouw PodiumPas

 • Reserveren van je ticket kan vanaf 30 dagen voor de voorstelling. Dit kan uitsluitend per e-mail via Tickets & Service (kaartverkoop@theateraandeparade.nl). Online reserveren is (nog) niet mogelijk.
 • De pas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Je kunt per pas 1 ticket reserveren.
 • Op de dag van de voorstelling kun je op vertoon van je Podiumpas je ticket ophalen voor aanvang bij de kassa.
 • De Podiumpas is te gebruiken bij vrijwel al onze reguliere voorstellingen. Er zijn enkele uitzonderingen. Onze medewerkers van Tickets & Service kunnen je precies vertellen welke dat zijn. Voorstellingen die zijn uitgezonderd van de Podiumpas:
  - Verhuringen (o.a. evenementen rondom carnaval);
  - Voorstellingen waarbij de ticketverkoop door derden wordt verzorgd.
  - Voorstellingen waarbij eten is inbegrepen

 • Mocht je hebben gereserveerd en toch verhinderd zijn? Laat ons dit zo snel mogelijk weten aan Tickets & Service.

 • Eerder aangeschafte tickets omruilen voor een podiumpasticket is niet mogelijk. De reguliere annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing: per ticket wordt €2,50 annuleringskosten in rekening gebracht en het resterende bedrag wordt omgezet in een tegoedbon.

 • De Podiumpas is alleen te gebruiken bij niet-uitverkochte voorstellingen. Staat er geen bestelknop, maar uitverkocht? Dan zijn er geen tickets meer beschikbaar.

Welke voorstellingen ga jij ontdekken met je Podiumpas? Bekijk het volledige programmaLet op: de Podiumpas is niet geldig bij concerten in de Willem Twee.

Meer dan alleen een pas

Podiumpas is een kans om van iets groters deel uit te maken. Van een collectieve beleving. Met mensen die zich willen laten inspireren en verwonderen. Mensen die onbeperkt willen genieten van al het moois dat de Podia te bieden hebben. Een kans op een ervaring die niet compleet is zonder jou.

Podiumpas is de sleutel tot een andere realiteit. Tot nieuwe ervaringen en inzichten. Tot nieuwe ideeën en nieuwe zin. Zie het als therapie of een mentale workout. Een mogelijkheid om anders te kijken, anders te denken, je anders te voelen. Let maar op: je huilt harder en lacht meer. Je wordt blij, verdrietig, euforisch, geroerd, getroost, uitgedaagd.

Het is een oplaadpunt. Een vat vol hoop, een bron van plezier, een golf van liefde. Zie het vooral als meer dan een pas.


Welke organisatie zit er achter Podiumpas?

Stichting Podiumpas is een compacte organisatie en heeft een actief, betrokken bestuur dat bestaat uit vertegenwoordigers van de verschillende organisaties in onze sector: Podia, vrije (niet-gesubsidieerde) en gesubsidieerde producenten. Zo zorgen we dat er geen externe belangen in het spel zijn en Podiumpas van de sector blijft.

Stichting Podiumpas is een initiatief uit de podiumkunstensector zelf, om het publiek meer flexibiliteit en avontuur te bieden. De Stichting heeft geen winstoogmerk, negentig procent van de inkomsten uit abonnementsgelden vloeit rechtstreeks naar de kunsten. Omdat we continu samenwerkingen zoeken met andere partijen is de uitvoeringsorganisatie compact. Zo werken we intensief samen met Cineville en maken we gebruik van de door hen ontwikkelde infrastructuur. Zo hoeven we niet zelf het wiel uit te vinden en zijn we efficiënt met een maximale overhead van 10%.  


Heb je nog vragen?

Ga naar podiumpas.nl voor alle veel gestelde vragen. Staat je antwoord er toch niet bij, mail dan naar klantenservice@podiumpas.nl.