Menu
Sluit

Cadeau en korting

Bezorgt u iemand een fantastische avond uit met de TP Cadeaubon? Of gaat u lekker zelf genieten van een voorstelling met korting?

Wat is er leuker dan een avondje theater cadeau doen? Naast de Podium Cadeaukaart is er ook de TP Cadeaubon, speciaal voor voorstellingen in Theater aan de Parade. Wel zo persoonlijk! De TP Cadeaubon geldt voor alle theatervoorstellingen in Theater aan de Parade en is ook te besteden in het Theatercafé. De TP Cadeaubon is te koop aan de kassa van Theater aan de Parade en verkrijgbaar in coupures van € 5,-, € 10,- en € 25,-. 

Voorwaarden TP Cadeaubon

  • Geldigheid: De bon is niet inwisselbaar voor merchandise, zoals programmaboeken, cd’s, dvd’s etc.
  • Reserveren: U kunt de TP Cadeaubon verzilveren bij aankoop van uw tickets aan de theaterkassa. Indien u online kaarten koopt, kunt u op de dag van de voorstelling op vertoon van uw toegangskaarten de TP Cadeaubon inwisselen en krijgt u het tegoed contant retour. 
  • Geldigheid: Op de bon staat een uitgiftedatum. De bon is geldig tot 5 jaar na de uitgiftedatum. 
  • Teruggave: Bij verzilvering van de bon wordt maximaal 15% van de waarde van de cadeaubon contant teruggegeven.
  • Verzending: Cadeaubonnen zijn waardebonnen, daarom adviseren wij u de cadeaubonnen aan de theaterkassa van Theater aan de Parade te kopen. 
  • Diefstal/verlies: Iedere cadeaubon is voorzien van een uniek nummer en wordt slechts éénmaal verstrekt. U dient de cadeaubon en het nummer zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van het nummer) of verlies van de cadeaubon vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen en nummers kunnen worden gebruikt. Theater aan de Parade behoudt zich het recht voor om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.

 

Met korting naar het theater

Theater is voor iedereen! Daarom bieden wij op diverse manieren korting of leuke extra's aan.

We Are Public

Bent u al lid van We Are Public? Met aan abonnement van We Are Public kunt u voor €17,- per maand gratis naar tal van voorstellingen. Ook in Theater aan de Parade kunt u regelmatig terecht om een voorstelling te bezoeken met uw We Are Public pas. Hier vindt u het actuele programmaoverzicht.

Studenten & CJP-pas

Arme student? Voor een klein prijsje zit jij bij de meeste voorstellingen! Of je nu houdt van toneel, dans, opera, komedie of klassieke muziek, het is er allemaal. En nog goedkoop ook! Graag willen we je kennis laten maken met al deze genres tegen een zeer voordelig tarief.
Ben jij nog geen 30 jaar en beschik je over een schoolpas, collegekaart, CJP-pas of Cultuurkaart? Kies dan bij een voorstellingen voor het student/CJP-tarief.

Het educatieve beleid van Theater aan de Parade richt zich vooral op leerlingen in het Voortgezet Onderwijs en MBO. Dit houdt in: advies bij keuze van voorstellingen, levering van educatief materiaal, organiseren van inleidingen en workshops bij voorstellingen in samenwerking met diverse gezelschappen en verzorgen van rondleidingen. Meer info? Mail naar Stephanie Vorstenbosch via s.vorstenbosch@theateraandeparade.nl.