Menu
Sluit

Cadeau en korting

Geniet van diverse voorstellingen met korting!

Met korting naar het theater

Theater is voor iedereen! Daarom bieden wij op diverse manieren korting of leuke extra's aan.

We Are Public

Ben je al lid van We Are Public? Met een abonnement van We Are Public kun je voor €17,- per maand gratis naar tal van voorstellingen. Ook in Theater aan de Parade kun je regelmatig terecht om een voorstelling te bezoeken met je We Are Public pas. Hier vind je het actuele programmaoverzicht.

Studenten & CJP-pas

Arme student? Voor een klein prijsje zit jij bij de meeste voorstellingen! Of je nu houdt van toneel, dans, opera, komedie of klassieke muziek, het is er allemaal. En nog goedkoop ook! Graag willen we je kennis laten maken met al deze genres tegen een zeer voordelig tarief.
Ben jij nog geen 30 jaar en beschik je over een schoolpas, collegekaart, CJP-pas of Cultuurkaart? Kies dan bij een voorstellingen voor het student/CJP-tarief.

Jongerenkorting

Met de jongerenkorting zetten we nog steviger in op het stimuleren van theaterbezoek door jongeren. Vanaf nu kan iedereen tot en met 25 jaar 48 uur voor aanvang van de voorstelling voor €12,50 een kaartje kopen voor een favoriete artiest. Dit kan zowel online als aan de kassa.

Het educatieve beleid van Theater aan de Parade richt zich vooral op leerlingen in het Voortgezet Onderwijs en MBO. Dit houdt in: advies bij keuze van voorstellingen, levering van educatief materiaal, organiseren van inleidingen en workshops bij voorstellingen in samenwerking met diverse gezelschappen en verzorgen van rondleidingen. Meer info? Mail naar Ursel Braaksma via ursel.braaksma@theateraandeparade.nl.