Menu
Sluit

Korting

Theater is voor iedereen! Daarom bieden wij op diverse manieren korting of leuke extra's aan.

We Are Public

Ben je al lid van We Are Public? Met een abonnement van We Are Public kun je voor €15,- per maand (vanaf 30 jaar € 20,- per maand) gratis naar tal van voorstellingen. Ook in Theater aan de Parade kun je regelmatig terecht om een voorstelling te bezoeken met je We Are Public pas. Hier vind je het actuele programmaoverzicht. Je kunt de We Are Public-kaarten 1,5 uur tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling ophalen. 

Jongeren betalen slechts € 12,50

Voor jongeren tot en met 25 jaar is er een speciale jongerenkorting. Bestel je kaartjes vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling en betaal slechts € 12,50! Dit kan zowel online als aan de kassa. Met de jongerenkorting zetten we nog steviger in op het stimuleren van theaterbezoek door jongeren. Let op: de jongerenkorting geldt op een select aantal voorstellingen. 

Studenten & CJP-pas

Arme student? Voor een klein prijsje zit jij bij de meeste voorstellingen! Of je nu houdt van toneel, dans, opera, komedie of klassieke muziek, het is er allemaal. En nog goedkoop ook! Graag willen we je kennis laten maken met al deze genres tegen een zeer voordelig tarief.
Ben jij nog geen 30 jaar en beschik je over een schoolpas, collegekaart, CJP-pas of Cultuurkaart? Kies dan bij een voorstellingen voor het student/CJP-tarief.