Menu
Sluit

Cadeau en korting

Bezorg je iemand een fantastische avond uit met de TP Cadeaubon? Of geniet je liever zelf van een voorstelling met korting?

Wat is er leuker dan een avondje theater cadeau doen? Naast de Podium Cadeaukaart is er ook de TP Cadeaubon, speciaal voor voorstellingen in Theater aan de Parade. Wel zo persoonlijk! De TP Cadeaubon geldt voor alle theatervoorstellingen van Theater aan de Parade. De TP Cadeaubon is te koop aan de kassa van Theater aan de Parade en verkrijgbaar in coupures van € 5,-, € 10,- en € 25,-. 

Voorwaarden TP Cadeaubon

  • Geldigheid: De bon is niet inwisselbaar voor merchandise, zoals programmaboeken, cd’s, dvd’s etc.
  • Reserveren: Je kunt de TP Cadeaubon verzilveren bij aankoop van je kaartjes aan de theaterkassa. Wanneer je online kaarten koopt, kun je op de dag van de voorstelling op vertoon van de toegangskaarten de TP Cadeaubon inwisselen en krijg je het tegoed contant retour. 
  • Geldigheid: Op de bon staat een uitgiftedatum. De bon is geldig tot 5 jaar na de uitgiftedatum. 
  • Teruggave: Bij verzilvering van de bon wordt maximaal 15% van de waarde van de cadeaubon contant teruggegeven.
  • Verzending: Cadeaubonnen zijn waardebonnen, daarom adviseren wij de cadeaubonnen aan de theaterkassa van Theater aan de Parade te kopen. 
  • Diefstal/verlies: Iedere cadeaubon is voorzien van een uniek nummer en wordt slechts éénmaal verstrekt. Je dient de cadeaubon en het nummer zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van het nummer) of verlies van de cadeaubon vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen en nummers kunnen worden gebruikt. Theater aan de Parade behoudt zich het recht voor om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.

Met korting naar het theater

Theater is voor iedereen! Daarom bieden wij op diverse manieren korting of leuke extra's aan.

We Are Public

Ben je al lid van We Are Public? Met een abonnement van We Are Public kun je voor €17,- per maand gratis naar tal van voorstellingen. Ook in Theater aan de Parade kun je regelmatig terecht om een voorstelling te bezoeken met je We Are Public pas. Hier vind je het actuele programmaoverzicht.

Studenten & CJP-pas

Arme student? Voor een klein prijsje zit jij bij de meeste voorstellingen! Of je nu houdt van toneel, dans, opera, komedie of klassieke muziek, het is er allemaal. En nog goedkoop ook! Graag willen we je kennis laten maken met al deze genres tegen een zeer voordelig tarief.
Ben jij nog geen 30 jaar en beschik je over een schoolpas, collegekaart, CJP-pas of Cultuurkaart? Kies dan bij een voorstellingen voor het student/CJP-tarief.

Het educatieve beleid van Theater aan de Parade richt zich vooral op leerlingen in het Voortgezet Onderwijs en MBO. Dit houdt in: advies bij keuze van voorstellingen, levering van educatief materiaal, organiseren van inleidingen en workshops bij voorstellingen in samenwerking met diverse gezelschappen en verzorgen van rondleidingen. Meer info? Mail naar Renée Tromp via r.tromp@theateraandeparade.nl.