Menu
Sluit

Young Creatives

Wil jij geld verdienen met het bezoeken van festivals, voorstellingen, concerten en exposities? Heb je zin om samen te werken met mensen die, net als jij, graag iets nieuws ontdekken? Ben jij tussen de 16 en 20 jaar? Dan is Young Creatives iets voor jou!

Young Creatives werd opgericht omdat, zo begrepen we van een aantal jongeren, er in 's-Hertogenbosch wel een heleboel leuke culturele activiteiten zijn voor jongeren, maar jongeren niet precies weten welke programma's nou leuk zijn, en met wie ze die evenementen zouden kunnen bezoeken. Wij vonden dat het tijd was voor actie.

Woon jij in of rondom 's-Hertogenbosch en ben je tussen de 16 en 20 jaar? Ben je graag bezig met nieuwe dingen? Wil je wel eens backstage meekijken in de theaters, musea, bioscopen en festivals? Heb je zin om, samen met like-minded-leeftijdsgenoten, het onbekende te ontdekken? Dan is het tijd om je aan te sluiten bij de Young Creatives.

Young Creatives maakt jou wegwijs in wat er te beleven is in de stad Den Bosch. Voor alle leden is er twee keer per maand een speciaal evenement. Samen bezoek je de tofste voorstellingen, concerten en exposities. Inmiddels zijn er al zo’n 40 Young Creatives leden aangesloten die elkaar ontmoeten tijdens de events. Om de Young Creatives een upgrade te geven, stellen we een crew samen, die ervoor zorgt dat het programma nóg beter wordt. 

Het kost NUL euro, aanmelden kan op elk moment, klik hier