Menu
Sluit

Zomeren 2020

​Liever niet op het strandje, anderhalve meter afstand barbecuen, een lege Parade en geen Tour de France. Voorlopig geen terras en nauwelijks een toerist. De zomer van 2020 zullen we nog lang heugen. Hoe gaan de inwoners van deze gemeente hier mee om, wat kan er wel? Hoe starten we door en hoe zal ons samenleven definitief veranderen? Hoe zomert ’s-Hertogenbosch? ​
 
 
Een Tv-programma wekelijks op DTV en andere kanalen, ​in opdracht van de Gemeente ‘s-Hertogenbosch. ​Een weekendprogramma voor ons, thuisblijvers. Met gasten aan tafel op het podium van Theater aan de Parade. Daarnaast zijn er rubrieken zoals de column van Huub van Mackelenbergh, de tekening van de week door Guus Ong en het kunstwerk uit de stad door Charles de Mooij van het Noord-Brabants Museum. ​
Aangezien het theater gastheer is, streven we ernaar om in alle intimiteit (voorlopig zonder publiek) een stadsbreed cultureel programma-onderdeel te laten zien en horen en maken we gebruik van het initiatief Theater aan de Parade deelt. ​Zomeren 2020 is een vervolg op het Tv-programma Kijk op corona zoals dat afgelopen weken te zien was. Daar ging het over de directe gevolgen van de crisis voor de inwoners van de stad. Dit is een vervolg in het weekend waarin de verbinding centraal staat. Wat gebeurt er wel en niet in de stad. Op het podium hopen we elkaar te vinden. Presentatie zal in handen zijn van Theo Verbruggen. 
 
De derde aflevering van zaterdag 23 mei is hier terug te bekijken. Te gast: Erol van den Bergh, Jan Dirk Vis, Dennis Dekker, Koen Graat en Gitte Broekmeulen.
Bekijk hier de tweede aflevering van zaterdag 16 mei. Acrobaat Tarek Rammo is op een gevaarlijk mooie wijze te bewonderen!
Hier is de eerste aflevering van zaterdag 9 mei terug te zien, waar Han Kooreneef en zijn dochter BÉE een bijzonder en intiem mini-concert in de lege zaal van Theater aan de Parade geven.
 
De afleveringen zijn vanaf zaterdag 19.00 uur t/m maandag 19.00 uur te zien via DTV Nieuws Den Bosch. Daarna kunt u ze bekijken via het YouTube-kanaal van Zomeren 2020.