Zalen

Graag geven wij u een impressie van alle mooie zalen die Theater aan de Parade rijk is.


De Grote Theaterzaal heeft een vaste opstelling met 900 comfortabele rood pluchen zitplaatsen: ons paradepaardje voorzien van moderne faciliteiten en eigentijdse uitrusting op velerlei gebied. Een goed voorbeeld is de computergestuurde toneelhijsinstallatie (de zogenaamde trekkenwand), die inmiddels bij vele gelegenheden een gewaardeerde bijdrage heeft geleverd aan het welslagen van een evenement. Allround technici behoren tot de vaste staf van het theater en staan u te allen tijde terzijde tijdens uw evenement. Geluids- en lichtfaciliteiten zijn op ruime schaal voorhanden en hoeven niet afzonderlijk te worden gehuurd. Kortom, allemaal voordelen bij de huur van ons theater en wij zijn er trots op wanneer uw evenement een succes is!

Bekijk de zaalplattegrond


Start-, rust- of eindpunt van uw bezoek aan (toeristisch) ‘s-Hertogenbosch! Vanaf het verwarmde terras heeft u prachtig zicht op de Sint Jan. Een ideale plek om te ontmoeten, te drinken en te borrelen.


Drie ruime foyers - op de begane grond, de eerste en tweede verdieping - bieden de ideale ambiance voor ontvangsten, recepties, diners, productpresentaties, exposities en vele andere activiteiten. Tevens bestaat de mogelijkheid om in de foyer op de eerste verdieping door middel van geluidwerende (spiegel)wanden zalen op maat te maken met een prachtig uitzicht op de Parade. Ideaal als extra ruimte voor splitsing in kleinere groepen, maar tegelijkertijd uitermate geschikt voor uw nazit na afloop van de voorstelling. Onze gastvrouwen- en heren verzorgen de aangename ontvangst, pauze en 'after-party' voor uw gasten, zoals u het wenst.

Foyer eerste verdieping

Foyer tweede verdieping


Theater aan de Parade beschikt naast de te creëren zaalruimte in de foyer op de eerste verdieping ook over twee kleinere zalen van respectievelijk 100 en 90 m2 (geschikt voor 100 en 75 gasten). Naast het gebruik als workshopruimte, vergaderzaal of presentatieruimte zijn deze zaaltjes uitstekend geschikt voor ontvangsten tijdens Theatervoorstellingen. Uw gasten (vanaf 25 personen) persoonlijk ontvangen bij een voorstelling geeft dat extra VIP-gevoel: een avondje uit in optima-forma. Zij zullen uw gastvrijheid waarderen en wij zullen ze volledig in de watten leggen.

KostuumkamerDanskamer


Contact
Hebt u nog vragen of wilt u reserveren, neem dan vrijblijvend contact met ons op door een e-mail te sturen naar verhuur@theateraandeparade.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 073 - 6 809 878.

Esther van Bilsen   Marga van Rheden  Vincent van den Heuvel
    

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.