Theater te huur

Theater aan de Parade, pal naast de Kathedrale Basiliek Sint-Jan in het centrum van de gezellige historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch, is gemakkelijk te vinden en te bereiken met zowel het openbaar vervoer als op eigen gelegenheid. In de directe omgeving van ons theater is voldoende parkeergelegenheid

Multifunctioneel
Wat maakt Theater aan de Parade bij uitstek geschikt voor het doel dat u voor ogen heeft? Vooral het multifunctionele karakter van onze accommodatie, dat uniek is in de regio ‘s-Hertogenbosch. Onze zalen zijn in te richten voor diverse activiteiten zoals recepties, ceremonies, congressen, product-presentaties en sit-down diners. Catering, in tal van varianten, kunnen wij daarbij voor u verzorgen. Belangrijk is natuurlijk ook de ervaring, kennis en flexibiliteit van staf en medewerkers. Vanaf het eerste contact doen wij ons uiterste best voor u en uw gasten, of dat er nu 20 of 1500 zijn.

Hebt u ooit wel eens gedacht aan de combinatie congres, diner én theatervoorstelling? Wij bespreken het graag met u. Stuur voor vrijblijvende informatie over de huurmogelijkheden in Theater aan de Parade een e-mail met uw wensen naar verhuur@theateraandeparade.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 073 - 6 809 878.


Stap in de wereld van glitter & glamour! Klik op de player voor een impressie. 


Benieuwd naar de foyers en zalen? We nemen u graag mee op een virtuele tour door het theater! Klik op de onderstaande foto om de tour te starten.


Wilt u eens in een andere omgeving vergaderen? Een omgeving die inspireert en tot de verbeelding spreekt? Onze themakamers, de foyers en zelfs het toneel van de Grote Zaal lenen zich uitstekend voor uw zakelijke meetings. Van brainstormsessie tot teambuildingsdag, inclusief het gebruik van de benodigde faciliteiten, koffie/thee en, indien gewenst, een lunch. Speciaal voor de 'kleinere' bijeenkomsten tot 250 personen bieden wij een aantal vergaderarrangementen. Aanvullende wensen zijn uiteraard bespreekbaar. 

Lees meer over onze vergaderarrangementen >>>


Naast de Grote Zaal beschikt Theater aan de Parade over tal van kleinere ruimtes, zoals de Kostuumkamer, de Danskamer en de foyers, die geheel naar wens zijn in te richten. Of u nu een borrel wilt organiseren of een zakelijke bijeenkomst, wij staan open voor elke suggestie. Het voordeel van het theater is dat wij over alle mogelijke technische snufjes en audiovisuele middelen beschikken, die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw evenement. Informeer gerust naar de mogelijkheden via het inschrijfformulier of stuur een e-mail met uw wensen naar verhuur@theateraandeparade.nl.

Neem alvast een kijkje in onze zalen >>>   


Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw evenement, raadpleeg dan alvast de plattegronden van de diverse ruimtes in ons theater. Vanzelfsprekend is elke ruimte geheel naar uw wensen in te richten. Klik op de afbeelding om alle afzonderlijke plattegronden te bekijken.


Nieuwsgierig geworden naar de wereld van glitter & glamour en kunst in de puurste vorm? Ziet u uw gasten al genieten in ons theater? Wij wel! Stuur voor meer informatie een e-mail met uw wensen naar verhuur@theateraandeparade.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 073 - 6 809 878. Esther, Marga en Vincent denken graag met u mee. 

Esther van Bilsen   Marga van Rheden  Vincent van den Heuvel
    

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.