Feest & Receptie

Een theatrale locatie in het bruisende stadscentrum van 's-Hertogenbosch waar een receptie, borrel of feest volledig tot zijn recht komt. De verschillende ruimtes bieden plek om een onvergetelijk feest of borrel te organiseren. Van een DJ tot orkest of band, alles is mogelijk.

Onze ervaring met theaterproducties zorgt voor de juiste ervaring om uw evenement technisch te ondersteunen. Wij verzorgen de technische benodigdheden die u wenst. Bent u nog op zoek naar dat ene extraatje voor uw bijeenkomst? Of het nu gaat om aankleding of een gastvrouw. Wij maken de totaalbeleving compleet.

Wat maakt Theater aan de Parade bij uitstek geschikt voor het doel dat u voor ogen heeft? Vooral het multifunctionele karakter van onze accommodatie, dat uniek is in de regio ‘s-Hertogenbosch. Catering, in tal van varianten, kunnen wij daarbij voor u verzorgen. Belangrijk is natuurlijk ook de ervaring, kennis en flexibiliteit van staf en medewerkers. Vanaf het eerste contact doen wij ons uiterste best voor u en uw gasten, of dat er nu 20 of 1500 zijn.

Hebt u ooit wel eens gedacht aan de combinatie receptie, borrel én theatervoorstelling? Wij bespreken het graag met u. Stuur voor vrijblijvende informatie over de huurmogelijkheden in Theater aan de Parade een e-mail met uw wensen naar verhuur@theateraandeparade.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 073 - 6 809 878.

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.