Congres

In de bijzondere en inspirerende omgeving van theater geeft u uw congres, conferentie, beurs of productpresentatie impact. Met een professioneel team, eersteklas faciliteiten voor sprekers en presentaties en theatrale ontvangstmogelijkheden transformeert Theater aan de Parade tot een uniek congrescentrum.

Een nieuwe moderne parkeergarage op een kleine 200 meter afstand en een bushalte voor de deur maakt Theater aan de Parade bijzonder goed bereikbaar. Zowel op eigen gelegenheid als met het openbaar vervoer kunnen uw gasten het gemakkelijk vinden.

Onze ervaring met theaterproducties zorgt voor de juiste ervaring om uw evenement technisch te ondersteunen. Wij verzorgen de technische benodigdheden die u wenst. Bent u nog op zoek naar dat ene extraatje voor uw bijeenkomst? Of het nu gaat om aankleding of een gastvrouw. Wij maken de totaalbeleving compleet.

Wat maakt Theater aan de Parade bij uitstek geschikt voor het doel dat u voor ogen heeft? Vooral het multifunctionele karakter van onze accommodatie, dat uniek is in de regio ‘s-Hertogenbosch. Catering, in tal van varianten, kunnen wij daarbij voor u verzorgen. Belangrijk is natuurlijk ook de ervaring, kennis en flexibiliteit van staf en medewerkers. Vanaf het eerste contact doen wij ons uiterste best voor u en uw gasten, of dat er nu 20 of 1500 zijn.

Stuur voor vrijblijvende informatie over de huurmogelijkheden in Theater aan de Parade een e-mail met uw wensen naar verhuur@theateraandeparade.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 073 - 6 809 878.
 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.