Menu
Sluit

We ontvangen je weer met open armen. En op gepaste afstand.

Theater aan de Parade is blij dat de overheid op 25 januari aankondigde dat theaterbezoek weer mogelijk is. Met inachtneming van de coronamaatregelen is het in de meeste gevallen weer mogelijk je te ontvangen op de verschillende locaties waar onze voorstellingen te zien zijn. En daar zijn we super blij mee! Maar het vraagt ook wat organisatie.

Heb je een kaartje voor een voorstelling de komende 6 weken, dan ontvang je een bericht van ons. De meeste voorstellingen gaan gewoon door, maar met een andere zaalindeling. Je krijgt in dat geval geen nieuwe toegangskaarten, maar onze collega’s begeleiden je ter plaatse naar je zitplaats. Zo zorgen we ervoor dat er voor iedereen plaats is én je voldoende afstand houdt ten opzichte van de overige bezoekers.
Let op: bij een aantal voorstellingen wijzigt de aanvangstijd i.v.m. de verlichte sluitingstijd van 22.00 uur.

Zoals je van ons gewend bent doen we er op alle locaties alles aan om je theaterbezoek op een zo prettig én veilig mogelijke manier te laten verlopen. Dat betekent dat je welkom bent op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs, de zaal op tijd open gaat, dat we je vragen je te houden aan de looproutes, een mondkapje te dragen als je beweegt en dat de drankjes mee de zaal in mogen. Bij avondvoorstellingen is de foyer na de voorstelling gesloten.

Wacht onze berichtgeving de komende dagen af. We hebben wat tijd nodig om goede afspraken te maken met de locaties waar we programmeren, onze artiesten en gezelschappen. Zo zetten we samen onze schouders eronder om je weer te mogen ontvangen!

Namens alle medewerkers van Theater aan de Parade,

Heel graag tot snel!