Menu
Sluit

Nieuw theaterseizoen staat voor de deur!

We kijken weer vol vertrouwen vooruit. Want, we mogen weer! Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan een mooi programma voor dit najaar, we zijn er trots op! Bekijk het hele overzicht hier of scroll door het programma. Jij kunt toch ook niet wachten?

Het is een programma dat we de afgelopen maanden met veel enthousiasme hebben samengesteld. Van dans en toneel tot musical en muziek, het aanbod is nieuw, ontroerend, hilarisch, verwarrend, en vooral het wachten waard. Want laten we eerlijk zijn, we hebben de magie van het theater, maar ook jou als gewaardeerde bezoeker, ongelooflijk gemist.

We zijn dan ook blij dat we je binnenkort weer op een van onze theaterlocaties mogen ontvangen. Op dinsdag 22 juni om 10.00 uur start de kaartverkoop, dus zorg dat je op tijd klaar zit!

Vrienden van het theater hebben exclusieve toegang tot de voorverkoop op dinsdag 15 juni om 10.00 uur. Wil je hierbij zijn? Klik dan hier voor meer informatie over ons vriendenlidmaatschap.

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal Theater aan de Parade dit voorjaar niet het hele theaterseizoen presenteren, maar alleen de voorstellingen van september tot en met november. Op die manier kunnen we flexibel inspringen op eventueel veranderende coronamaatregelen en op nieuw theateraanbod.

Benieuwd naar het programma? Bekijk hier het programmaoverzicht