Menu
Sluit

Vriendenpas

Vrienden koesteren wij. Onze vrienden helpen ons om bijzondere theaterconcepten te ontwikkelen, lokaal talent een professioneel podium te bieden en maatschappelijke projecten te initiëren. En een vriendschap komt van twee kanten. Daarom geven wij onze vrienden graag allerlei exclusieve voordelen en services, zoals voorrang bij de kaartverkoop. Wilt u ook onze vriend worden? U leest er hier alles over.

 

Klik hier om door ons magazine te bladeren!

Klik hier voor de winactie: Win een jaar lang gratis theater!

 

Word vriend:

Ook komend theaterseizoen zijn er speciale voordeelpassen te verkrijgen, de zogenaamde vriendenpassen in de varianten zilver, goud, platina en diamant. Vriendenpashouders genieten van allerlei exclusieve voordelen, zoals voorrang bij de voorverkoop van het nieuwe theaterseizoen. Maar veel belangrijker, als vriend van het theater kunt u een bijzondere bijdrage leveren aan het theater. Met uw hulp kunnen wij mooie producties brengen, het publiek verrassen met nieuwe concepten, een podium bieden aan jonge talenten en investeren in lokale, educatieve projecten.

Wat doen we met uw bijdrage?

  • Door uw steun kunnen wij in samenwerking met Babel Den Bosch schoolvoorstellingen voor basisschoolleerlingen programmeren. Zo komen alle kinderen op jonge leeftijd al in contact met cultuur, op een toegankelijke en speelse manier.
  • Uw bijdrage wordt gebruikt voor maatschappelijke projecten. Een recent voorbeeld hiervan is ‘Thuislozen’, waarbij maatschappelijk werker Marianne Goossens van Maatschappelijke Opvang Den Bosch aandacht vroeg voor kwetsbare mensen uit de Bossche samenleving.
  • Ook geven we, met uw hulp, talent uit de regio een kans om zich te ontwikkelen op een professioneel podium. Er zijn vele voorbeelden van jonge talenten die zich op ons podium voor het eerst hebben gepresenteerd en inmiddels zijn uitgegroeid tot professionele dansers, acteurs of musicalsterren.
  • Door uw betrokkenheid kunnen we ook nieuwe theaterconcepten. Een mooi voorbeeld is het tweedaagse festival FITFEST, waarbij we gezondheid van body en mind centraal stelden en tal van workshops en interessante lezingen organiseerden.
  • Ook wordt uw bijdrage gebruikt om internationale producties naar Den Bosch te kunnen brengen. In samenwerking met andere grote theaters worden de voorstellingen die op de gerenommeerde internationale theaterfestivals hoge ogen gooiden naar Nederland gehaald. Zo kunt u de meest toonaangevende gezelschappen van over de hele wereld gewoon in uw eigen stad zien.

Vriendschappen

U kunt diverse vriendschappen met ons aangaan. Natuurlijk doen wij daar, los van uw bijdrage goed investeren, iets voor terug. Aan iedere vriendenpas zitten exclusieve voordelen verbonden. U kunt kiezen voor zilver, goud, platina en diamant. Iedere pas is geldig voor 4 personen.

 

Uw voordeel

Zilver

Goud

Platina

Diamant

U krijgt een week voorrang bij de voorverkoop van het nieuwe seizoen

U krijgt 10% korting op bijna alle voorstellingen gedurende het gehele seizoen

Wij communiceren alle bijboekingen met u als eerste en u krijgt, waar mogelijk, voor de bijboekingen voorrang op de voorverkoop

 

 

U ontvangt vier consumptiebonnen zodat u van een extra drankje kunt genieten tijdens een van uw theaterbezoeken

 

Wij nodigen u uit voor onze jaarlijkse wijnproeverij, zodat u de wijnen kunt selecteren die in het theater geschonken worden

 

 

U krijgt een eigen contactpersoon bij het theater die u kan helpen en adviseren waar nodig

 

 

U betaalt geen kosten voor het omruilen en annuleren van toegangskaarten (mogelijk tot een dag voor de voorstelling, u ontvangt een tegoedbon)

 

 

U krijgt, op basis van uw bestelhistorie, programma-advies op maat door een van onze programmeurs

 

 

 

Een van onze medewerkers neemt contact met u op om uw bestelling tijdens de voorverkoop te verwerken, zodat u dit niet zelf hoeft te doen en u gedurende het gehele seizoen mooie plekken heeft

 

 

 

De vriendenpas is geldig voor theaterseizoen 2019-2020 (augustus 2019 t/m juli 2020) en wordt niet automatisch verlengd.

Foto: Joris Jan Bos