Menu
Sluit

Trainee gezocht!

Voet gezocht! Wij zijn de deur…

Ken je dat gevoel? Dat je probeert om jouw voet tussen de deur krijgen in jouw favoriete sector of werkveld. Je bent namelijk net afgestudeerd of alweer een paar maanden geleden en je staat te trappelen om aan de slag te gaan. Nou, dat kan! Want bij Theater aan de Parade staat de deur wagenwijd open voor jou!

Vacature trainee marketing en publiciteit

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Trainee Marketing & Publiciteit (m/v)
Het is uniek in de culturele sector: een traineeship! Anke, Femke, Lotte, Laurens, Pauline, Mayke, Anika, Willeke en Marit gingen jou al voor. Zij hebben op onze marketing & publiciteitsafdeling een jaar lang relevante werkervaring opgedaan. Na dit jaar hebben ze allemaal hun plekje in de theaterwereld of in het bedrijfsleven gevonden.

Onze deur staat open…
… voor een creatieveling. Op het gebied van teksten, campagnes en uitingen. Van een taaie tekst maak jij een leuk verhaal. Spelling suf? Voor jou niet! Je schrijft net zo vlot een persbericht als een Tweet. Je hebt ook oog voor visuele communicatie, bijvoorbeeld voor social posts. Denk aan foto's, video's, advertenties, banners en headers. Het liefst maak je ze zelf (op) en anders weet je onze vormgever haarfijn uit te leggen wat je wilt. Noemt jouw moeder jou met vochtige ogen ook nog een echt organisatietalent? Dan ben jij onze ‘VOET’!

Al sinds de basisschool droom je van een baan bij een theater. Dans-, muziek-, toneel-, jeugdvoorstellingen en musicals zijn voor jou geen onbekend gebied. Maar alle vacatures waar je op reageert vragen om werkervaring. Maar die heb je als net afgestudeerde natuurlijk niet. Theater aan de Parade biedt jou dé kans om een jaar lang werkervaring op te doen. Je werkt 32 uur per week mee op de afdeling Marketing en Publiciteit en schrijft allerhande artikelen, onderhoudt onze socialmediakanalen en verzint originele (online) campagnes voor jouw voorstellingen. Je bent zelfstandig, maar durft ook zeker om hulp te vragen. Want daar zijn wij voor! Wij zijn dat zetje dat je nodig hebt om je carrière te starten. Aan het einde van je traineeship ben je klaargestoomd voor een baan in de culturele of commerciële sector.

Wat bied jij ons?
Je hebt zojuist een HBO/WO opleiding Communicatie of soortgelijke opleiding afgerond. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en voor Photoshop (of Canva) draai jij je hand niet om. Verder weet jij ons precies te vertellen wat theater voor jou betekent. Daarnaast ben je woonachtig in het prachtige Den Bosch of omgeving. Het betreft een betaalde functie. 

Is het theaterdier in jou ontwaakt? Stuur dan z.s.m. een kort bericht met je c.v. en recente pasfoto (niet van je voeten aub!) naar: Stephanie Vorstenbosch p/a m.maas@theateraandeparade.nl én s.vorstenbosch@theateraandeparade.nl. Reageren kan t/m 1 augustus 2019. In week van 19 augustus zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden, dus zorg dat je dan beschikbaar bent. Startdatum in overleg, maar het liefst uiterlijk 1 september.

 

>> Meer nieuws lezen? Hier vindt u ons volledige nieuwsoverzicht.