Menu
Sluit

Vacature: P&O adviseur (18 uur)

Theater aan de Parade is per direct op zoek naar een:  P&O adviseur (18 uur)

Aan de Parade, midden in het historische centrum van ’s-Hertogenbosch wordt hard gewerkt aan de bouw van een gloednieuw theater. In de zomer van 2023 nemen we intrek in het nieuwe, multifunctionele gebouw. Een prachtige plek van en voor de stad met een open sfeer, theatercafé waar de hele dag mensen in- en uitlopen, een botanische foyer met zicht op de Bossche Broek, diverse zalen en podia op verschillende plekken in de foyer. Een nieuw theater met een nieuwe kijk op programmering, met aanbod voor iedereen in de regio en een organisatie die dat mogelijk maakt.   

Tot het zover is, programmeren we op andere plekken in en om de stad en bouwen we aan de organisatie van de toekomst. We programmeren op jaarbasis zo’n 250 voorstellingen voor jong en oud. Van muziek tot musical, van dans tot toneel en van opera tot spoken word. Daarnaast onderscheiden we ons door bijzondere (maatschappelijke) projecten, festivals en samenwerkingen.

Over de functie 

Als P&O adviseur ben jij de schakel tussen de directie, afdelingshoofden en de medewerkers. Je bent zichtbaar in de organisatie en benaderbaar voor iedere medewerker. Je adviseert en ondersteunt de directie en afdelingshoofden met verschillen HR-vraagstukken en ontwikkelt HR- en algemeen organisatiebeleid. Uiteraard zorg jij er ook voor dat onze personele administratie perfect in orde is en voldoet aan wet- en regelgeving.   

Wat ga je doen?

 • Je adviseert en ondersteunt directie en afdelingshoofden met alle verschillende HR-vraagstukken
 • Je ontwikkelt HR- en algemeen organisatiebeleid
 • Je bent aanspreekpunt voor alle medewerkers m.b.t. personele procedures, de cao, personeelsgids en relevante wet- en regelgeving
 • Je zorgt voor een juiste toepassing van het arbobeleid
 • Jij bent de schakkel tussen de organisatie en externe contacten, zoals verzuimdienst en verzekeraars
 • Je levert een bijdrage aan het analyseren en opstellen van overzichten en rapportages
 • Je bent verantwoordelijk voor:
  • Het uitvoeren van de personeelsadministratie, waaronder het registreren van relevante personeelsgegevens en het opstellen en beheren van personeelsdossiers 
  • Het verzorgen van of ondersteunen in de werving en selectie, indiensttreding en uitdiensttreding 
  • Het opstellen van stagecontacten en de afwikkeling hiervan conform ons stagebeleid
 • Je registreert ziek- en herstelmeldingen, rapporteert over verzuimcijfers, bewaakt een correcte uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter door leidinggevenden en ondersteunt hierbij 
 • Je volgt relevante vakinhoudelijke ontwikkelingen en doet voorstellen van benodigde aanpassingen aan procedures en werkwijzen. 

Wat vragen wij? 

Onze nieuwe P&O adviseur heeft kennis van de huidige wet- en regelgeving en relevante werkervaring. Je hebt affiniteit met de culturele sector en hebt een relevante opleiding op hbo-niveau. Je bent zelfstandig en analytisch. Daarnaast ben je makkelijk benaderbaar, communicatief vaardig en heb je goede mondelinge en schriftelijke adviesvaardigheden.  

Wat bieden wij? 

Een uitdagende functie voor 18 uur. Theater aan de Parade is aangesloten bij de CAO Nederlandse Podia. De functie is ingedeeld in schaal 7 van deze CAO. 

Solliciteren 

Ben jij ons nieuwe P&O adviseur? Stuur dan jouw motivatiebrief voorzien van een CV uiterlijk 30 maart 2022 per e-mail naar: secretariaat@theateraandeparade.nl o.v.v. vacature P&O medewerker.  

Theater aan de Parade onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en streeft naar een team waarin zoveel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen.   

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.