Menu
Sluit

Vacature: medewerker Financiële Administratie (16-20 uur)

Theater aan de Parade is per direct op zoek naar een: medewerker Financiële Administratie (16-20 uur)

Aan de Parade, midden in het historische centrum van ’s-Hertogenbosch wordt hard gewerkt aan de bouw van een gloednieuw theater. In de zomer van 2023 nemen we intrek in het nieuwe, multifunctionele gebouw. Een prachtige plek van en voor de stad met een open sfeer, theatercafé waar de hele dag mensen in en uit lopen, een botanische foyer met zicht op de Bossche Broek, diverse zalen en podia op verschillende plekken in de foyer. Een nieuw theater met een nieuwe kijk op programmering, met aanbod voor iedereen in de regio en een organisatie die dat mogelijk maakt.  

Tot het zover is, programmeren we op andere plekken in en om de stad en bouwen we aan de organisatie van de toekomst. We programmeren op jaarbasis zo’n 250 voorstellingen voor jong en oud. Van muziek tot musical, van dans tot toneel en van opera tot spoken word. Daarnaast onderscheiden we ons door bijzondere (maatschappelijke) projecten, festivals en samenwerkingen. 

Over de functie 
Als medewerker Financiële Administratie voer je boekhoudkundige werkzaamheden uit als bank-, debiteuren- en crediteurenadministratie, facturering. Daarnaast lever je een bijdrage aan de totstandkoming van diverse financiële rapportages en verricht je uiteenlopende ondersteunende activiteiten voor financiële- en salaris administratie.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie door o.a.:
    - Het boeken van debiteuren, crediteuren, bank en kas
    - Het verzorgen van verkoopfacturen en aansluiten van omzetrapportages;
    - Het beheren van debiteuren- en crediteurenadministratie en verzorgen van aanmaningen
  • Je boekt maandelijkse journaalposten in
  • Je volgt relevante vakinhoudelijke ontwikkelingen, en doet voorstellen van benodigde aanpassingen aan procedures en werkwijzen en past deze toe in de praktijk.

Wat vragen wij?
Onze nieuwe Medewerker Financiële Administratie is na een korte inwerkperiode zelfstandig in staat om als rechterhand van het Hoofd Bedrijfsvoering de financiële administratie adequaat uit te voeren. Bank, kas, debiteuren en crediteuren weet jij accuraat en efficiënt te beheren. AFAS kent voor jou geen geheimen. Je hebt dan ook aantoonbare werkervaring hiermee, affiniteit met de culturele sector en hebt een relevante opleiding op mbo-niveau. Je bent zelfstandig en analytisch sterk. Daarnaast ben je kritisch, secuur en communicatief vaardig.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie voor 16-20 uur, met uitzicht op een vast dienstverband. Theater aan de Parade is aangesloten bij de CAO Nederlandse Podia. De functie is ingedeeld in schaal 4 van deze CAO.

Solliciteren
Ben jij ons nieuwe Medewerker Financiële Administratie? Stuur dan jouw motivatiebrief voorzien van een CV uiterlijk 5 mei 2022 per e-mail naar het secretariaat (secretariaat@theateraandeparade.nl) o.v.v. vacature Medewerker Financiële Administratie.

Theater aan de Parade onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en streeft naar een team waarin zoveel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.