Menu
Sluit

Vacature: informatiemanagement & applicatiebeheer

Theater aan de Parade is per direct op zoek naar een medewerker informatiemanagement & applicatiebeheer (20 uur)

Aan de Parade, midden in het historische centrum van ’s-Hertogenbosch wordt hard gewerkt aan de bouw van een gloednieuw theater. In de zomer van 2023 nemen we intrek in het nieuwe, multifunctionele gebouw. Een prachtige plek van en voor de stad met een open sfeer, theatercafé waar de hele dag mensen in- en uitlopen, een botanische foyer met zicht op de Bossche Broek, diverse zalen en podia op verschillende plekken in de foyer. Een nieuw theater met een nieuwe kijk op programmering, met aanbod voor iedereen in de regio en een organisatie die dat mogelijk maakt.  

Tot het zover is, programmeren we op andere plekken in en om de stad en bouwen we aan de organisatie van de toekomst. We programmeren op jaarbasis zo’n 250 voorstellingen voor jong en oud. Van muziek tot musical, van dans tot toneel en van opera tot spoken word. Daarnaast onderscheiden we ons door bijzondere (maatschappelijke) projecten, festivals en samenwerkingen. 

Over deze functie 

Als medewerker informatiemanagement & applicatiebeheer ben je dé schakel tussen de organisatie en de verschillende IT-leveranciers. Jij inventariseert en analyseert de wensen vanuit de organisatie en vertaalt deze naar de technische oplossing voor de leveranciers. Intern zorg je voor heldere communicatie rondom wijzigingen binnen het applicatielandschap.  

Daarnaast zorg je samen met de leveranciers voor een goed functionerend en begrijpelijke inrichting van de verschillende applicaties. Voor de kantoorautomatisering ben je sparringpartner van de leverancier en borg je samen de optimale werking van Microsoft365. 

Wat ga je doen?   

 • Je bent het aanspreekpunt voor zowel de organisatie als de I(C)T leveranciers voor alle ICT gerelateerde vraagstukken 
 • Je bent verantwoordelijk voor: 
  • De inrichting, het beheer en correcte werkwijze van het applicatielandschap en de kantoorautomatisering, waaronder o.a. de digitale informatiestructuur 
  • Het implementeren van nieuwe werkwijzen, waar je ook zorgt voor de borging binnen de organisatie 
  • De helikopter view / overzicht over het applicatielandschap 
 • Je bent aanspreekpunt voor alle interne gebruikers van de applicaties  
 • Je stuurt de leveranciers van de verschillende applicaties en koppelingen aan en zorgt voor de juiste cohesie tussen de applicaties;  
 • Je informeert en adviseert het hoofd Bedrijfsvoering met verbeteringen van het informatiemanagement en applicatiebeheer  
 • Je optimaliseert gebruikersinformatie en procedures;  
 • Je bent de sturende kracht bij interne I(C)T projecten en hebt een inhoudelijke en organisatorische bijdrage 

Wat vragen wij?  
 
Onze nieuwe collega informatiemanagement & applicatiebeheer heeft ervaring in en kennis van applicatiebeheer en informatiestromen. Je hebt affiniteit met de culturele sector en hebt een relevante opleiding op MBO+-niveau. Je bent zelfstanding en analytisch sterk. Verder hou je van structuur en overzicht en ben je communicatief vaardig. 

Wat bieden wij?   
 
Een uitdagende functie voor 20 uur. Theater aan de Parade is aangesloten bij de CAO Nederlandse Podia. De functie is ingedeeld in schaal 6 van deze CAO.  
 

Solliciteren 
 
Ben jij onze nieuwe medewerker Informatiemanagement & applicatiebeheer, stuur dan jouw motivatiebrief voorzien van een CV uiterlijk 30 maart 2022 per email naar: secretariaat@theateraandeparade.nl o.v.v. vacature Medewerker Informatiemanagement en applicatiebeheer.  

Theater aan de Parade onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en streeft naar een team waarin zoveel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen.   

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.