Menu
Sluit

VACATURE: Horecatoppers gezocht

In september start het nieuwe theaterseizoen bij Theater aan de Parade. Behalve voor de meer dan 200 voorstellingen die we dit jaar geprogrammeerd hebben staan, krijgen we ook voor tal van zakelijke en publieke evenementen zo’n 200.000 gasten over de vloer, die we allemaal met onze theatrale gastvrijheid verwelkomen. We zijn dan ook op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die ons team komen versterken.

Met jouw inzet zorg je dat gasten van Theater aan de Parade het aan niets zal ontbreken. Werken bij het theater betekent een uitdagende bijbaan waarbij je samen met een enthousiast team je steentje bijdraagt aan de ultieme theaterbeleving van de gasten. Jouw gastgerichte en altijd vriendelijke instelling is het visitekaartje van het theater. Met jou als teamplayer is werken uiteraard een feestje.  

Iets voor jou? We nodigen je dan graag uit om op vrijdag 30 augustus naar de kennismakingsbijeenkomst in het theater te komen, zodat je kunt proeven van je toekomstige werkzaamheden en een mooie indruk krijgt van wat er je allemaal te wachten staat. Uiteraard kun je ook al je vragen stellen. 

Meld je aan voor deze bijeenkomst via: horecavacature@theateraandeparade.nl

horecatoppers