Menu
Sluit

Vacature directiesecretaris (m/v)

Theater aan de Parade ligt aan een van de mooiste pleinen van Nederland en heeft van oudsher sfeer, gezelligheid en een warme, maar nu nog ouderwetse theaterzaal. Het theater hoort bij de stad, heeft een goede naam en biedt naast het reguliere aanbod ruimte voor experiment, festivals en het bedrijfsleven.

Jaarlijks komen er meer dan 200.000 bezoekers. De activiteiten rondom carnaval nemen een belangrijke plaats in en de amateurgezelschappen zijn er meer dan welkom. Inmiddels liggen er concrete plannen voor nieuwbouw van het theater op dezelfde locatie. Tijdens de bouwperiode (2020-2023) programmeert het theater op andere locaties in de stad. De Zuid Nederlandse Theatermaatschappij (ZNTM) B.V. exploiteert het theater inclusief de horeca. De directeur gaat de komende periode verder met de voorbereidingen van de tijdelijke locatie(s) en de start van de nieuwbouw eind 2020. De organisatie bestaat uit 60 medewerkers.

 Theater aan de Parade zoekt zo spoedig mogelijk een:

Directiesecretaris m/v (24 – 32 uur)

Wat ga je doen? 

  • Je ondersteunt en assisteert de directeur en het management op een proactieve manier;
  • Je bent verantwoordelijk voor het agendabeheer voor de directeur en zorgt ervoor dat afspraken goed voorbereid zijn;
  • Je verzorgt inkomende en uitgaande correspondentie, stelt op verzoek van de directeur notities, memo’s en presentaties op en draagt bij aan de interne communicatie;
  • Je zorgt voor de inhoudelijke voorbereiding, organisatie en verslaglegging van vergaderingen en bijeenkomsten, zowel intern als extern, waaronder ook de vergaderingen met de Raad van Commissarissen (RvC) en de Aandeelhouder, de gemeente ‘s-Hertogenbosch.
  • Je ziet erop toe dat de juiste informatie wordt verstrekt aan belanghebbenden;
  • Je bent verantwoordelijk voor de (digitale) archivering;
  • je zorgt voor het uitzetten van vervolgactiviteiten n.a.v. vergaderingen, bewaakt de voortgang en draagt actief bij aan de afwikkeling hiervan;
  • Je ontvangt bezoekers en vervult overige voorkomende administratief/secretariële taken voor de directeur.

 Wat vragen wij?

Je hebt een relevante opleiding op mbo+- of hbo-niveau en hebt aantoonbare werkervaring als secretaris / secretaresse voor directie en/of management. Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift goed. Het is een pré als je ook andere talen beheerst. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dienstverlening staat bij jou hoog in het vaandel. Je kunt goed zelfstandig werken, je hebt een oog voor detail en je houdt ervan om alles op rolletjes te laten verlopen. Uiteraard verwachten we van je dat je goed overweg kunt Microsoft Office. De werkzaamheden worden bij voorkeur over minimaal 4 dagen verdeeld. Omdat er jaarlijks meerdere vergaderingen met onder meer de RvC in de avonduren gepland zijn, verwachten we van jou een flexibele instelling en de bereidheid ook af ten toe in de avonden te werken. 

 Wat bieden wij? 
We bieden jou een verantwoordelijke en uitdagende functie in een ambitieuze organisatie. We volgen de cao Nederlandse Podia en bieden jou een jaarcontract met uitzicht op verlenging. De functie is ingedeeld in schaal 5 van de cao.

 Solliciteren
Ben jij onze nieuwe secretaris of secretaresse? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV uiterlijk 2 januari a.s. naar secretariaat@theateraandeparade.nl. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, interne kandidaten gaan bij gelijke geschiktheid voor. Op dinsdag 7 januari vinden de eerste gesprekken plaats.