Menu
Sluit

TUINSESSIES: intieme zomeravondconcerten

UPDATE: Alle concerten van TUINSESSIES zijn uitverkocht. Ben jij erbij? Te gek! Weet dan dat je geen picknickkleedjes, stoel, eten of drinken mee mag nemen. Picknickkleedjes liggen voor je klaar en een hapje en een drankje zijn verkrijgbaar in de Museumtuin! 

Uiteraard zijn we enorm blij met al het enthousiasme voor TUINSESSIES. Doordat we een beperkt aantal kaartjes hadden in verband met de vergunning en de ruimte in de Museumtuin betekent dit helaas dat we ook mensen hebben moeten teleurstellen. We willen echter benadrukken dat alle kaartjes eerlijk in de verkoop gegaan zijn op de geplande verkoopmomenten. 

Deze zomer presenteren wij samen met Willem Twee Poppodium en Het Noordbrabants Museum unieke zomerconcerten in het kader van de Bossche Zomer. Vlij jezelf neer op een picknickkleedje in het gras en geniet tijdens een zwoele zomeravond van heerlijke live-muziek van Nederlandse artiesten als Tim Knol, Spinvis, Lucas Hamming, Tangarine en Peter & Carol (Bettie Serveert) akoestisch. Het nieuwe muzikale evenement vindt plaats op een bijzondere locatie: in de sfeervolle ambiance van de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum.

TUINSESSIES verrast met een veelzijdige programmering. Zo brengt kunstenares Sophie Straat eigenzinnige smartlappen over actuele thema’s als woningnood, seksisme en racisme ten gehore. Bassist en singer-songwriter Nana Adjoa laat horen én zien waarom zij geldt als een van de grote beloftes van de Nederlandse popmuziek.

Daarnaast biedt TUINSESSIES ook plek aan talent van Brabantse bodem. De Osse singer-songwriter Robin Borneman, tevens frontman van het symfonische rockorkest Trans-Siberian Orchestra en winnaar van de tv-talentenjacht ‘We Want More’, speelt een mix aan roots, blues en folk. Blackbird, de uit Den Bosch afkomstige zangers Merel Koman, betovert met haar puntige, door de jaren zeventig beïnvloede popmuziek. Klik hier voor de volledige programmering en kijk op www.tuinsessies.nl voor extra informatie.

Alex Kühne, directeur van het Theater aan de Parade, is verheugd over de samenwerking: “Wat een geweldige uitnodiging van Het Noordbrabants Museum om deze zomer haar tuin te bespelen. Zo zie je maar dat in de tijden dat je geen theater hebt, er op allerlei manieren podia ontstaan om het publiek te ontmoeten.”

TUINSESSIES zijn geweldige, intieme concerten, iedere donderdag-, vrijdag-, en zaterdagavond van 8 t/m 31 juli. Maak je avond compleet met een diner vooraf op het voorplein van het museum, bij pop-up restaurant ‘Thuis bij Van Drakestein’ of bestel ter plaatse een lekker hapje en/of drankje.