Menu
Sluit

TP Next zoekt jou

Ben jij jong, creatief en zit je vol frisse ideeën 
Voor of achter de schermen, het maakt niet uit, jij bent vaak in het theater te vinden! 
Óf kom je er juist nooitmaar wil je eigenlijk wel weten hoe het er achter het rode gordijn aan toe gaat? 

Dan ben jij TP Next. 

TP Next is nieuw, actueel en hét platform voor de next generation van Theater aan de ParadeNieuwe ideeën omarmen we en creativiteit laten we de vrije loop. Verbinding, diversiteit en ontwikkeling staan centraal en vormen dé plek waar verschillende kunstvormen samenkomen.  

Samen met andere jongeren denk je mee over de programmering van Theater aan de Parade. Wat vind je leuk? Wat zie je graag terug op het podium? Om hier een beter beeld van te krijgen bezoek je samen met het jongerenteam geselecteerde voorstellingen en krijg je de kans om de artiesten binnen te halen! Zo weet je wat er speelt, weet je wat je graag wilt zien en maak je samen met TP Next je eigen programmering. 

Je organiseert samen met je team eigen TP Next theaterproducties, feestjes met artiesten, talkshows met BN’ers en uiteenlopende festivals. Je kan het zo gek niet bedenken. Samen met de afdeling publiciteit bedenk je de juiste promoties voor TP Next producties en alles daaromheen. Het ontbreekt aan niets. Zo krijg je de juiste begeleiding en maak je deel uit van de Theater aan de Parade community. 

Bij TP Next ontwikkel je jezelf en verbreed je de culturele horizon. Door workshops, masterclasses en cursussen op het gebied van de podiumkunsten en alles daaromheen, word je klaargestoomd voor kunst en cultuur. Via het platform krijg je voorrang op stagemogelijkheden, doe je ervaring op voor én achter de schermen en word je zelf de professional!

Dus woon jij in Den Bosch of omgeving en ben je tussen de 15 en 25 jaar? Dan horen we je graag, zien we je graag en zijn we benieuwd wat je motiveert. 

Stuur een korte motivatie naar next@theateraandeparade.nl en wie weet, misschien ben jij bij de kick-off van het spiksplinternieuwe jongerenplatform.