Menu
Sluit

TP in MAINSTAGE Brabanthallen

MAINSTAGE - Brabanthallen is één van de theaterlocaties waar onze grote namen spelen. Hier beleef je met 1300 bezoekers in een sfeervolle, én veilige setting de magie van theater, geventileerd met 100% buitenlucht. Bij de bar kun je iets te drinken en wat lekkers bestellen. Dit mag je gewoon meenemen de zaal in. In verband met corona kun je in MAINSTAGE - Brabanthallen alleen pinnen.

 

Adres:

Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's-Hertogenbosch

Bekijk hier de route.

Let op: om je bezoek soepel te laten verlopen adviseren wij je om vooraf een parkeerkaart te kopen. Deze kost € 8,- ongeacht de duur van je verblijf. Het is ook mogelijk om voor aanvang of na afloop van de voorstelling een parkeerkaart te kopen bij de parkeerautomaat. 

Veilig genieten van theater

Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan onze theaterlocatie MAINSTAGE - Brabanthallen op een veilige manier te laten verlopen. Het ventilatiesysteem van MAINSTAGE zorgt ervoor dat de lucht continu met 100% buitenlucht wordt ververst. De lucht uit de hal wordt afgezogen en alleen zuivere lucht van buiten wordt naar binnen geblazen. Dit gaat via een warmtewiel en filters, waardoor de lucht op de juiste temperatuur kan worden ingeblazen.

Voorstellingsprijzen zijn excl. pauzedrankje en excl. € 2,85 transactiekosten.