Menu
Sluit

10 voorstellingen die je niet mag missen!

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van Theater aan de Parade is op 4 juni van start gegaan. Het programma bestaat uit meer dan 200 (inter)nationale en lokale voorstellingen. Van gevestigde artiesten tot aanstormend talent en van bekende juweeltjes tot ongepolijste diamanten. Welke hardlopers mag u komend seizoen absoluut niet missen? Bestel uw kaarten voordat het te laat is! 

1. Youp van 't Hek - Met de kennis van nu

Youp van 't Hek

 

 

 

 

 

 

 

Wo 27 november | Do 28 november | Vr 29 november 2019

De ongekroonde koning van het cabaret is nog altijd even scherpzinnig als altijd. In zijn voorstelling ‘Met de kennis van nu’ informeert een 16-jarige scholier bij Youp hoe hij cabaretier kan worden. De goede man heeft veertig jaar ervaring. Youp legt dat voorzichtig uit en blikt met de jongen terug op zijn eigen schuchtere begin.

2. The Analogues – Abbey Road

The Analogues

 

 

 

 

 

 

 

Di 14 april 2020

Na eerdere uitverkochte tours met integrale vertolkingen van verschillende The Beatles-albums, komen The Analogues nu naar Den Bosch met ‘Abbey Road’, het laatste volwaardige album van The Beatles. Het iconische album staat bomvol hits die iedereen kan meezingen: 'Come Together', 'Octopus's Garden', 'Here Comes the Sun' en 'Something'.

3. Ellen ten Damme – Casablanca

Ellen ten Damme

 

 

 

 

 

 

 

Wo 13 november 2019

Een muzikale, zinnenprikkelende reis met spannende en exotische ontmoetingen. Met muziek van onder andere Edith Piaf, Francoise Hardy en Charles Aznavour, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker vormt Casablanca een spannende mix van culturen. Français met een vleugje Arabique, laat dat maar aan Ellen over!

4. Ali B – Koorts 2.0

Ali B

 

 

 

 

 

 

 

Vr 22 mei 2020

In Koorts 2.0 zijn er talloze onderwerpen waar Ali B zijn licht op wil laten schijnen. Een avond vol grappen over zowel persoonlijke als maatschappelijke zaken, waarbij zijn optimisme het nog altijd wint van zijn bezorgdheid.

5. Patrick Laureij – Nederlands Hoop

Patrick Laureij

 

 

 

 

 

 

 

Do 27 februari | Vr 28 februari 2020

Patrick Laureij verovert in rap tempo het hart van menig cabaretliefhebber. Nu komt hij met zijn gitzwarte humor naar ’s-Hertogenbosch met zijn show Nederlands Hoop.

6. Lenette van Dongen – Paradijskleier

Lenette van Dongen

 

 

 

 

 

 

 

Vr 17 januari 2020

In haar show Paradijskleier laat Lenette haar bezoekers op een hilarische wijze weer verliefd worden op hun eigen werkelijkheid. Niet langer uitgeput op de bank gevangen tussen droom en werkelijkheid. Want saai is het nieuwe spannend!

7. Alex Klaasen – Showponies 2

Alex Klaasen

 

 

 

 

 

 

 

Vr 24 januari | Za 25 januari 2020

In deze voorstelling staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, je gaat genieten van ‘Alzheimer de musical’, een grootse show van en met demente bejaarden, een veganistisch zwanenmeer-ballet, een achtstemmige jodel-symfonie en nog veel meer…

8. Tania Kross – Van Mozart tot Madonna

Tania Kross

 

 

 

 

 

 

 

Vr 20 december 2019

Van Mozart tot Madonna is een verrassende reis door de geschiedenis van achttiende-eeuwse wonderkinderen tot hedendaagse popprinsessen; een muzikale ode aan hen die zich onsterfelijk maakten met hun prachtige muziek.

9. Claudia de Breij - #Nu

Claudia de Breij

 

 

 

 

 

 

 

Do 06 februari | Vr 07 februari | Za 08 februari 2020

Een muzikale cabaretvoorstelling door een van de grootste vrouwelijke Nederlandse cabaretiers. Recensenten zijn het met elkaar eens: dit is de beste show uit de carrière van Claudia. Persoonlijk, recht voor z’n raap en hilarisch. #Nu mag je niet missen!

10. Huub Stapel – Het Huwelijk

Huub Stapel

 

 

 

 

 

 

 

Di 14 januari 2020

Een intrigerende solovoorstelling van Huub Stapel. Een heerlijk avondje uit voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

>> Meer nieuws lezen? Hier vindt u ons volledige nieuwsoverzicht.