Menu
Sluit

Theaterfestival Boulevard

Wie aan Den Bosch in augustus denkt, denkt natuurlijk aan Festival Boulevard. Van 4 t/m 14 augustus presenteren zij op verschillende locaties door de hele stad theater, dans, muziek en andere kunstvormen. Net als afgelopen jaar is het festivalhart in het Zuiderpark, maar er is goed nieuws! Het BLVRD Theater keert terug naar de Parade! Hier worden de lange, zwoele zomeravonden muzikaal en feestelijk afgesloten.

In samenwerking met Festival Boulevard presenteert Theater aan de Parade onder andere bigband New Cool Collective en hét internationaal gelauwerde Rotterdamse muziek & performance collectief Club Gewalt met Mini Miss Miraculous in het BLVRD Theater.

  • Zaterdag 6 augustus New Cool Collective: Begin 2021 verhuisde New Cool Collective van het vertrouwde Amsterdam naar Rotterdam op zoek naar nieuwe smaken. In de havenstad doken ze de studio in met Simon Akkermans (C-Mon & Kypski). De nieuwe omgeving en studio werpen hun vruchten af: YUNIKON is onvervalst swingend New Cool Collective!
  • Zaterdag 13 augustus Club Gewalt: Voor Club Gewalt is het zonneklaar. Als we de aarde voor de ondergang willen behoeden dan zal het menselijk lichaam tot vijftig centimeter hoogte moeten slinken. Een klus; zeker in Nederland met al die lange mensen. Gelukkig is Mini Miss Miraculous mateloos in haar missie. Met hypnotiserende hyperpopsongs en betoverende choreografieën verkondigt zij haar boodschap.