Menu
Sluit

Theater. Mooier dan ooit.

We tellen af naar het moment dat theaters in Nederland hun deuren weer mogen openen. We tellen af naar het moment dat we weer kunnen genieten van het geroezemoes voor de voorstelling, het geluid van het stemmen van muziekinstrumenten en de kunsten op het podium die ons verwonderen. Als het straks weer kan, worden die magische momenten ongetwijfeld… mooier dan ooit!

Het moment dat we weer opengaan komt steeds dichterbij. We weten nog niet precies wanneer, maar we weten dat het komt. Het is alleen nog even aftellen tot we de rode loper weer uit mogen rollen en het licht weer aangaat om het nieuwe seizoen in te luiden. Het wordt een seizoen vol theater, toneel, dans, cabaret en meer. Wij nemen je alvast mee in die geweldige wereld. Samen tellen we af naar dat specifieke moment. Daarom worden er bijzondere prijzen verloot en hebben theaters in Nederland de komende maanden nog veel meer voor je in petto. Houd het dus vooral goed in de gaten!

De campagne 'Mooier dan ooit.' is een initiatief van het Nationaal Theaterfonds ter ondersteuning van de podiumkunstensector. Het initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap.

Zie voor meer informatie: Mooier-dan-ooit.nl