Menu
Sluit
Yogaconcert
 • Specials
 • Iets nieuws ontdekken

Yogaconcert

Zo 10 november 2019 - 10:00

Theater aan de Parade - Pleinzaal

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Vrije plaatskeuze

 • Normaal € 15,00

Programma

 • Aanvang voorstelling 10:00 uur
 • Geen pauze

Terwijl je in een ‘downward dog’ rustig in- en uitademt, hoor je betoverende live muziek. Een unieke beleving van yoga en muziek. Yogahoudingen, muziekklanken en meditatie komen samen tijdens deze bijzondere yogaconcerten, waarvan geen enkel concert hetzelfde is! 

De yogadocenten en musici bepalen de inhoud, beweging en sfeer van de yogaconcerten. Zij nemen je mee op een luisterrijke en avontuurlijke innerlijke reis. Hierbij variëren de yogastijlen van Hatha en Kundalini Yoga tot Vinyasa Flow en zorgt de muziek voor lyriek en sereniteit. Aan het eind kom je helemaal tot rust tijdens een uniek ligconcert.

Een ideale start van je zondag! Iedere keer weer onder begeleiding van een professionele yogadocent en muzikanten. Neem zelf je yogamatje mee en draag soepel zittende kleding.

Programma:

Zondag 10 november - Yoga Nidra & cello concert door Janice Wong

De uit Australië afkomstige Janice Wong komt naar Den Bosch om samen met Mark van de Leur een uniek Yoga Nidra concert te verzorgen. Bij deze bijzondere yogavorm blijf je op je rug liggen, in savasana. Dit brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. En daar rust je past echt van uit, lichamelijk, maar ook geestelijk. Laat je mevoeren op de klanken van de cello onder begeleiding van yogadocent Mark van de Leur.

 • Moeilijkheidgraad: 0
 • Niveau: Voor iedereen toegankelijk

Het is belangrijk dat je tijdens dit concert comfortabel ligt dus neem zelf een opblaasbaar campingmatrasje, dikke yoga of fitness mat mee. Neem ook een deken, kussens en eventuele ondersteuningen voor je rug mee. De theaterzaal kan bij deze rustige yoga-vorm soms een beetje koud aanvoelen.

Zondag 15 december - Yin yoga & meditatie met musici Dennis Barriffe en Pieter

Bij dit unieke Yin yoga concert komen de aardse en ritmische klanken van de didgeridoo, tabla, klankschalen, drums, hanpan en de fluit aan bod. Bij Yin yoga houd je langer dezelfde posities aan. De houdingen zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. Dit concert wordt wordt begeleid door Mark van de Leur en wordt een combinatie van een ligmeditatie Yin yoga en ene lange diepe eindontspanning.

 • Moeilijkheidgraad : 1-2
 • Niveau : beginners

Zondag 9 februari - Yoga door Pauline Dams & pianoconcert

Meer info volgt.

Zondag 15 maart - Yin yoga

Meer info volgt.

Zondag 19 april - Yoga door Bas Dorlandt & harp en dwarsfluit door Femke en Renske

Meer info volgt.

Zondag 10 mei - Savasana yoga door Wies van Beek

Meer info volgt.

Foto: Jasper Loeffen

Zo 10 november 2019 - 10:00

Theater aan de Parade - Pleinzaal

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Vrije plaatskeuze

 • Normaal € 15,00

Programma

 • Aanvang voorstelling 10:00 uur
 • Geen pauze