Menu
Sluit
TUINSESSIES met Porcelain id & support-act Annie Tångberg
 • Muziek
 • Popmuziek

TUINSESSIES met Porcelain id & support-act Annie Tångberg

Porcelain id & Annie Tångberg

Zo 21 juli 2024 - 16:00

Citadeltuin

Prijzen

Vanaf € 17,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 16:00 uur
 • Met pauze
 • Einde 17:45 uur

Na drie succesvolle edities van de TUINSESSIES in de tuin van Het Noordbrabants Museum en Kloosterhotel de Soete Moeder, organiseren we deze zomer – in samenwerking met Willem Twee muziek en beeldende kunst – een reeks intieme concerten in de Citadeltuin. Tijdens deze zomerse zondagmiddag strijk je neer op een picknickkleed in het gras om te genieten van de livemuziek van Porcelain id die sinds 2020 unieke soulvolle popsongs uitbrengt.

Porcelain id is het pseudoniem waaronder Hubert Tuyishime (zij/hen) sinds 2020 unieke soulvolle popsongs uitbrengt. Ze hebben zich de afgelopen jaren ontpopt als een van de meest veelbelovende talenten van de Belgische scene.

De poëtische liedjes van Porcelain id bevatten zowel klassieke pop als lofi-elektronics, maar klinken altijd kwetsbaar, oprecht en authentiek. Hun debuutalbum ‘Bibi:1’ – geïnspireerd op hun verhuis van een rustig dorp naar de grote stad – verscheen op 16 februari 2024.  

Support-act Annie Tångberg
Voorafgaand aan Porcelain id treedt cellist Annie Tångberg op. Annie is een muzikale omnivoor; een werkweek kan bestaan uit studiosessies, performance art, een project bij het Metropole Orkest of begeleiden van stille film. Met verschillende groepen speelde zij op podia en festivals in Europa, de V.S., Latijns Amerika, China en het Midden Oosten. Ook op de Cellobiennale van Amsterdam was Annie in meerdere edities te horen.

Citadel: een zeventiende-eeuwse dwangburcht
Het concert van Porcelain id vindt plaats in de tuin van de Citadel: een prachtige zeventiende-eeuwse dwangburcht waar het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) gehuisvest is. Het is een unieke historische plek, waar je als inwoner van ‘s-Hertogenbosch misschien niet snel komt. De intieme sfeer, de historische entourage en het optreden van Porcelain id zorgen voor het ultieme luistergenot tijdens deze zomerse zondagmiddag. 

Extra bij te bestellen: goedgevulde picknickmand
Maak je TUINSESSIES-beleving compleet en bestel vooraf een goedgevulde picknickmand.* In deze mand vind je een heerlijke couscoussalade met cherrytomaatjes en jonge geitenkaas, geroosterde kastanjechampignons, een watermeloen halloumi spiesje, charcuterie, een bio kaasje, brood en dip, zongedroogde tomaatjes, kalamata olijven en notenmelange. Drank is exclusief en kan ter plekke aan de bar besteld worden. Dat wordt smullen!

*Een vegan of vegetarische picknickmand is ook mogelijk. Stuur hiervoor een e-mail naar: info@tuinsessies.nl

Deze TUINSESSIES-middag wordt gepresenteerd door Maarten van Hooft.

www.porcelain-id.bandcamo.com 
www.annietangberg.nl 

Beelden door: Huib Kleian, Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC), Adel Setta, Eddo Hartmann & Willem Twee muziek en beeldende kunst. 

 • Let op: de prijs is exclusief € 2,85 transactiekosten.
 • Er zijn op locatie picknickkleden aanwezig, maar je mag ook je eigen picknickkleed meenemen. 
 • Op locatie zijn er geen stoelen voor mindervaliden aanwezig. Deze mag je wel eventueel zelf meenemen.

Bekijk de video

Zo 21 juli 2024 - 16:00

Citadeltuin

Prijzen

Vanaf € 17,50

Programma

 • Aanvang voorstelling 16:00 uur
 • Met pauze
 • Einde 17:45 uur