Menu
Sluit
Theaterfestival Boulevard: Weg van India
  • Muziektheater
  • Wereldmuziek

Theaterfestival Boulevard: Weg van India

B12 - Visjal Auwerx en Joke Emmers

Ma 05 augustus 2024 - 20:30

Pleinzaal

Prijzen

Vanaf € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur
  • Einde 21:50 uur

Visjal Auwerx is geboren in India, Joke Emmers in België. Hij is weg van haar, zij van hem. Zij wil heel graag naar dit wonderlijke land, hij vindt dat vluchten. Maar dat is toch wat mensen doen als ze het even niet weten? Dan gaan ze naar een ander continent. In Weg van India nemen Visjal Auwerx en Joke Emmers je mee in een muzikale vertelling over de liefde. 

In Weg van India komen de woorden van Actrice Joke Emmers en de muziek van muzikant Visjal Auwerx samen, vertellen verhalen en verbeelden hersenspinsels. Drijf in intieme setting mee op de magische klanken van de sitar en gitaar en dompel je onder in deze ontmoeting van culturen. Lach en laat je ontroeren. Wie weet ben jij aan het eind ook helemaal Weg van India. 

Geschikt voor blinden en slechtzienden.

Credits

Concept en spel Visjal Auwerx en Joke Emmers Tekst Joke Emmers o.l.v. Jibbe Willems Muziek Visjal Auwerx Eindregie Janne Desmet en Samuel Valor Reyes Lichtontwerp Bart van den Heuvel Geluidsontwerp en techniek Michaël Boonen Muziekcoach Benjamin Boutreur en Mirko Banovic Kostuum Fran Labarque Productie van B12vzw i.s.m. Arenbergschouwurg, ccPalethe en C-mine Met steun van De Vlaamse Overheid In coproductie met Het Laatste bedrijf/Gallop - Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid. Met dank aan De Grote Post en Bloc 2030

Theaterfestival Boulevard
Van donderdag 1 tot en met zondag 11 augustus 2024 presenteert Theaterfestival Boulevard de 40e editie met theater, dans, muziek(theater) en kunstvormen die niet in een hokje passen. Opmerkelijk en actueel werk van binnen en buiten Europa voor een groot en nieuwsgierig publiek. Voor de leek en de liefhebber, voor de kunstprofessional en voor het gezin dat een dagje uit gaat. Voor iedere smaak. Voor iedere portemonnee. In het bruisende festivalhart op de Parade, op de podia of op unieke locaties in en om ’s-Hertogenbosch. Ga voor meer info naar: festivalboulevard.nl

Beelden door: Lynn Van Oijstaeijen

In de pers

““Weg van India is een liefdesverhaal met alles wat een liefdesverhaal typeert."”

Het Nieuwsblad

““De muziek en het woord houden elkaar mooi in balans, zo ook ernst en hilariteit, poëtische en rauwe uitlatingen, en ook Emmers en Auwerx als personages, en als vertolkers.””

Theaterkrant

Bekijk de video

Ma 05 augustus 2024 - 20:30

Pleinzaal

Prijzen

Vanaf € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur
  • Einde 21:50 uur