Menu
Sluit
Theaterfestival Boulevard: The Amazing Katleen (4+)
  • Jeugd & familie
  • Circus

Theaterfestival Boulevard: The Amazing Katleen (4+)

Katleen Ravout en Circ Rodini

Zo 11 augustus 2024 - 14:30

Pleinzaal

Prijzen

Vanaf € 7,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 14:30 uur
  • Einde 15:05 uur

The Amazing Katleen (4+) is een indrukwekkende, amusante familievoorstelling geïnspireerd op het klassieke circus. Haar specialiteit? De handstand. Katleen laat de meest onmogelijke trucs zien en neemt het publiek mee in een humoristische en soms ontroerende reis. 

Circusartiest Katleen Ravoet geeft een kijkje in het leven van een circusartiest met kinderen en de imperfecties van het menszijn. Dit resulteert in een humoristische, chaotische, pure en liefdevolle ode aan het circus en aan alle ouders die soms ploeteren. The Amazing Katleen laat zien wat ze kan, en haalt op verrassende wijze haar beste en sterkste trucs naar boven.

Geschikt voor cognitieve en/of verstandelijke beperking en geschikt voor doven en slechthorenden.

Credits

Met en door Katleen Ravoet Coproducent Cirklabo en CIRC’UIT

Theaterfestival Boulevard
Van donderdag 1 tot en met zondag 11 augustus 2024 presenteert Theaterfestival Boulevard de 40e editie met theater, dans, muziek(theater) en kunstvormen die niet in een hokje passen. Opmerkelijk en actueel werk van binnen en buiten Europa voor een groot en nieuwsgierig publiek. Voor de leek en de liefhebber, voor de kunstprofessional en voor het gezin dat een dagje uit gaat. Voor iedere smaak. Voor iedere portemonnee. In het bruisende festivalhart op de Parade, op de podia of op unieke locaties in en om ’s-Hertogenbosch. Ga voor meer info naar: festivalboulevard.nl

Beelden door: Jacob Rosseel. 

  • The Amazing Katleen

Bekijk de video

Zo 11 augustus 2024 - 14:30

Pleinzaal

Prijzen

Vanaf € 7,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 14:30 uur
  • Einde 15:05 uur