Menu
Sluit
Theaterfestival Boulevard: Naaz
  • Muziek
  • Wereldmuziek

Theaterfestival Boulevard: Naaz

Naaz

Zo 04 augustus 2024 - 20:30

Pleinzaal

Prijzen

Vanaf € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur
  • Einde 21:40 uur

Artiest, producer, regisseur en songwriter: Naaz is een echte alleskunner. In juli 2023 verzorgde ze nog het voorprogramma van de Amerikaanse zangeres Lana Del Rey in een uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam. Deze zomer is Naaz met haar prachtige stem en dromerige liedjes te zien op Boulevard. 

Met haar singles Azadî en haar Koerdische vertaling van Stromae’s L’enfer ontpopte Naaz zich tot een van de meest authentieke indiepop artiesten van deze tijd. In 2023 bracht ze haar debuutalbum Never Have I Ever uit. 

Een paar jaar geleden besloot Naaz de muziekindustrie de rug toe te keren en volledig onafhankelijk verder te gaan als protest tegen de behandeling die ze kreeg als gekleurde vrouw. Eind 2024 brengt ze haar tweede zelfgeproduceerde album Writer Girl uit waarmee ze Europa wil laten kennis maken met haar dansbare liedjes en teksten die je aan het denken zetten. 

Geschikt voor blinden en slechtzienden.

Credits
Zang Naaz Mohammad Toetsen Willem 't Hart Drums Tom Koonen

Theaterfestival Boulevard
Van donderdag 1 tot en met zondag 11 augustus 2024 presenteert Theaterfestival Boulevard de 40e editie met theater, dans, muziek(theater) en kunstvormen die niet in een hokje passen. Opmerkelijk en actueel werk van binnen en buiten Europa voor een groot en nieuwsgierig publiek. Voor de leek en de liefhebber, voor de kunstprofessional en voor het gezin dat een dagje uit gaat. Voor iedere smaak. Voor iedere portemonnee. In het bruisende festivalhart op de Parade, op de podia of op unieke locaties in en om ’s-Hertogenbosch. Ga voor meer info naar: festivalboulevard.nl

Beeld door: Theaterfestival Boulevard.

  • Naaz

In de pers

“"Door Naaz’ prachtige stem en persoonlijkheid vergeet je soms te letten op de muzikale omlijsting."”

OOR, over Never Have I Ever

Bekijk de video

Zo 04 augustus 2024 - 20:30

Pleinzaal

Prijzen

Vanaf € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur
  • Einde 21:40 uur