Menu
Sluit
Theaterfestival Boulevard: Het Donker (5+)
  • Jeugd & familie
  • Beeldend Theater

Theaterfestival Boulevard: Het Donker (5+)

Plankton en Sonja van Ojen

Za 03 augustus 2024 - 14:30

Pleinzaal

Prijzen

Vanaf € 7,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 14:30 uur
  • Einde 15:30 uur

Je moet ’s nachts plassen maar je durft niet naar de wc omdat er een tijger onder je bed woont. Je wilt snel een broek aandoen, maar er zit een monster in je kledingkast. Je wilt heel graag zwemmen, maar er zwemt een haai in het zwembad. Of is het toch gewoon een rare schaduw? In Het Donker komt het donker op een grappige manier tot leven. 

Het Donker is mysterieus en heel erg eng! Of is het stiekem op een leuke manier ook spannend? Wat zou er allemaal in het donker verstopt zitten: een krokodil of een bananensoes, een hijskraan of een tandenborstel? 

Het Donker is een grappige, spannende en beeldende theatervoorstelling van Sonja van Ojen van Plankton vol poppen, pop-ups, visuele trucs, livemuziek en veel humor. Op zoek naar donker en licht, naar bang zijn voor het onbekende en hoe je daarmee om kunt gaan. 

Geschikt voor cognitieve en/of verstandelijke beperking.

Credits

Concept, decor, tekst Sonja van Ojen Spel Romy Moons, Sonja van Ojen Muziek, compositie en uitvoering Sanne Huijbregts Eindregie Joeri Heegstra Dramaturgie Pol Eggermont Coaching Leonie Clement Decorbouw Vincent van Ojen Lichtontwerp Scott Robin Jun Techniek Thomas Klinkenberg Kostuums Ankie van den Meerendonk Fotografie Lonneke van der Palen Coproducent Plan Brabant, Festival Cement en Feikes Huis

Theaterfestival Boulevard
Van donderdag 1 tot en met zondag 11 augustus 2024 presenteert Theaterfestival Boulevard de 40e editie met theater, dans, muziek(theater) en kunstvormen die niet in een hokje passen. Opmerkelijk en actueel werk van binnen en buiten Europa voor een groot en nieuwsgierig publiek. Voor de leek en de liefhebber, voor de kunstprofessional en voor het gezin dat een dagje uit gaat. Voor iedere smaak. Voor iedere portemonnee. In het bruisende festivalhart op de Parade, op de podia of op unieke locaties in en om ’s-Hertogenbosch. Ga voor meer info naar: festivalboulevard.nl

Beelden door: Bart Grietens & Lonneke van der Palen.

  • Het Donker (4+)

In de pers

“"Hilarische slapstickacts […] speels, vreemd en tegelijkertijd ontzettend herkenbaar jeugdtheater.””

Theaterkrant

Bekijk de video

Za 03 augustus 2024 - 14:30

Pleinzaal

Prijzen

Vanaf € 7,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 14:30 uur
  • Einde 15:30 uur