Menu
Sluit
Theaterfestival Boulevard: BROKKEJOK (4+)
  • Jeugd & familie
  • Toneel

Theaterfestival Boulevard: BROKKEJOK (4+)

coupdeboule i.s.m. Het Filiaal theatermakers

Vr 09 augustus 2024 - 13:30

Pleinzaal

Prijzen

Vanaf € 7,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 13:30 uur
  • Einde 14:10 uur

Leugens maken brokken. Dat wordt gezegd. Fantaseren is ook een beetje liegen, je verzint allerlei dingen die niet écht zijn, niet 'waar' zijn, niet bestaan. Fantaseren mag altijd. Maar wanneer ben je dan een jokkebrok? 

De publieksbegeleider van BROKKEJOK vindt het wel zo prettig als alles duidelijk is, maar controledwang en theater gaan natuurlijk slecht samen. In haar verwoede poging de voorstelling enigszins in goede banen te leiden, ontstaat rondom het grote rode theaterdoek een wonderlijke wereld waar politieagenten, blauwe balletjes, theezakjes en abstracte vormen. 

BROKKEJOK is een samenwerking tussen het Utrechtse gezelschappen coupedeboule en Het Filiaal. De eindregie is in handen van Elias De Bruyne.

Geschikt voor cognitieve en/of verstandelijke beperking.

Credits

Concept en spel Eileen Graham, Katelijne Beukema Compositie Delara Navaey (ism conservatorium Den Haag) Decor en kostuums Calle de Hoog Eindregie Elias De Bruyne Fotografie Bart Grietens Artistieke begeleiding vanuit Het Filiaal Monique Corvers Een samenwerking tussen coupdeboule en Het Filiaal theatermakers

Theaterfestival Boulevard
Van donderdag 1 tot en met zondag 11 augustus 2024 presenteert Theaterfestival Boulevard de 40e editie met theater, dans, muziek(theater) en kunstvormen die niet in een hokje passen. Opmerkelijk en actueel werk van binnen en buiten Europa voor een groot en nieuwsgierig publiek. Voor de leek en de liefhebber, voor de kunstprofessional en voor het gezin dat een dagje uit gaat. Voor iedere smaak. Voor iedere portemonnee. In het bruisende festivalhart op de Parade, op de podia of op unieke locaties in en om ’s-Hertogenbosch. Ga voor meer info naar: festivalboulevard.nl

Beelden door: Bart Grietens.

In de pers

““De vierplussers zijn zeer verdeeld, na afloop van de première van BROKKEJOK. Volgens de een is de voorstelling niet begonnen, maar wél afgelopen. "”

Theaterkrant

Bekijk de video

Vr 09 augustus 2024 - 13:30

Pleinzaal

Prijzen

Vanaf € 7,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 13:30 uur
  • Einde 14:10 uur