Menu
Sluit
Thank God it's Donna   UITGESTELD
  • Theaterconcert

Thank God it's Donna UITGESTELD

Gare du Nord & Carolina Dijkhuizen

Vr 17 april 2020 - 20:30

Theater aan de Parade - Pleinzaal

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Vrije plaatskeuze

  • Normaal € 26,00
  • Vriendenpas € 24,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

 

Deze voorstelling is uitgesteld

 

LET OP: DIT CONCERT IS VERPLAATST NAAR DE PLEINZAAL VAN THEATER AAN DE PARADE

‘Bad Girls’, ‘MacArthur Park’, ‘Hot Stuff’, ‘I Feel Love’ en ‘Last Dance’ het zijn allemaal hits van Donna Summer waar je simpelweg niet omheen kunt! Gare du Nord starring Carolina Dijkhuizen is helemaal idolaat van Donna Summer en brengt al haar legendarische danceclassics in een spetterende liveshow die de 70’s en 80’s discoparties laat herleven.

A tribute to Donna Summer met Gare du Nord starring Carolina Dijkhuizen

The Queen of Disco is back! Van Whitney Houston tot Beyoncé: Donna Summer is hét inspirerende voorbeeld voor elke muziekdiva die in haar voersporen trad. Op pure wilskracht zong zij zich omhoog van gospelkoor tot dancefloor diva en werd als The Queen of Disco het onbetwiste icoon van haar generatie. Terwijl de wereld danste op 'MacArthur Park', 'Last dance', 'I Feel Love' en al die andere disco hits moest Donna de schaduwzijde van haar succes zorgvuldig verborgen houden. Van de eerste doorbraak in Nederland tot de persoonlijke gevolgen van de aanslagen op 9/11 waarna haar stem uiteindelijk verstomde. Carolina Dijkhuizen (o.a. Aïda, The Lion King, Dreamgirls, Sister Act, The Bodyguard) en The Gare du Nord Orchestra brengen Donna’s roerige leven en onweerstaanbare dance hits tot leven in een spectaculaire tribute show die je een avond lang doet vergeten dat de échte Donna alleen nog op het allerhoogste niveau zingt: in de hemel.

Carolina Dijkhuizen sleepte na haar studie zang aan het Conservatorium in Groningen haar eerste grote hoofdrol in de wacht in de musical Aida. Daarna speelde ze onder meer in The Lion King, Dreamgirls en The Bodyguard.  Op TV is Carolina te zien geweest in 'De Beste Zangers', 'Wie is de Mol?' en 'Expeditie Robinson'. Naast haar musical rollen is Carolina een soulful zangeres met Donna Summer als inspirerend voorbeeld. 

Gare du Nord debuteerde met de hit 'Pablo's Blues' en het album '(in search of) Excellounge'. De band sloot als enige Nederlandse jazzband een platencontract met het New Yorkse Blue Note label en brak met het album 'Sex 'n' Jazz' door naar het brede publiek. 'Sex 'n' Jazz' stond 98 weken in de Album Top 100 en is met een drievoudige platina award het meest verkochte jazzalbum in Nederland tot op heden. De band speelt al tien jaar voor volle zalen. 

Samen zorgen de twee voor een swingend concert in de Pleinzaal van Theater aan de Parade. Carolina zingt niet alleen zoals the Queen of Disco; ze vertoont ook een treffende gelijkenis met haar idool. De zus van Donna Summer, Linda C. Gaines, heeft persoonlijk deze tribute beoordeeld en goedgekeurd als waardig eerbetoon aan haar overleden zus. Dichter bij Donna kun je niet komen! Kom dansen en beleef de magie van alle onvergetelijke disco hits opnieuw!

Gare du Nord en Carolina Dijkhuizen zijn pophelden uit ons Pop aan de Parade programma. Van akoestisch en verstild tot versterkt en uitbundig; we brengen de mooiste concerten naar 's-Hertogenbosch.

 

Vr 17 april 2020 - 20:30

Theater aan de Parade - Pleinzaal

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Vrije plaatskeuze

  • Normaal € 26,00
  • Vriendenpas € 24,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur