Menu
Sluit
Opwèrmer Kwèk - 60 jaar Winnaars Kwèkfestijn
  • Carnaval
  • Muziek

Opwèrmer Kwèk - 60 jaar Winnaars Kwèkfestijn

Blauwen Aovond commissie en Theater aan de Parade

Vr 19 november 2021 - 20:00

Amadeirotent

Prijzen

  • Normaal € 19,95

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur

Theater aan de Parade en Blauwen Aovond Commissie presenteren Kwek-Prom Opwèrmer Kwèk 2021’. Een avondvullende muziekmedley en een ode aan 60 jaar Kwèkfestijn. Vele originele solisten van toen maken hun opwachting! 

Het Oeteldonkse Kwèkfestijn beleeft op zaterdag 20 november a.s. een gloednieuwe editie. De avond daarvoor staat in het teken van un èchte Oeteldonkse prom ‘Opwèrmer Kwek 2021’; een avondvullende muziekmedley waarin alle winners van de afgelopen 60 jaar Kwekfestijn voorbijkomen. ‘Opwèrmer Kwèk’ vindt plaats op 19 november aanstaande in de Tent aan de Parade. 

De repetities voor het muziekspektakel zijn inmiddels begonnen. Onder leiding van dirigent David Romanello repeteert het Groot Oeteldonks Blaosorkest met combo, strijkers en solisten voor een ode aan de winnaars uit 60 jaar Kwèk-geschiedenis. Van ‘Ho Stop!' tot ‘M’nne Hemel op aarde’ en van ‘Zo mooi’ tot ‘Unnen Oetel-serenade’. De avond is de perfecte opwarmer naar het Kwèkfestijn 2021 dat een dag later plaatst vindt.  

De organisatie van ‘Opwèrmer Kwèk’ is in handen van Hoftheater der Amadeiro’s in samenwerking met De Blauwen Aovaond Commissie en de Vruugkwekkers. Met medewerking van de horeca aan de Parade belooft de muzikale ode aan het beste van ruim 60 Kwèkfestijn een onvergetelijke avond te worden.  

Bekijk de video

Vr 19 november 2021 - 20:00

Amadeirotent

Prijzen

  • Normaal € 19,95

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:00 uur