Menu
Sluit
Opera Sing Along Workshop
  • Ideale vriendinnenavond
  • Opera

Opera Sing Along Workshop

Louis Buskens, Ben Martin Weijand, Brabant Koor

Di 18 juni 2019 - 19:00

Theater aan de Parade - Grote Zaal

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Vrije plaatskeuze

  • Normaal € 0,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:00 uur
  • Einde 22:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje

Vorig jaar was de eerste editie van de Opera Sing Along een daverend succes! Ook dit jaar is er weer een Opera op de Parade (dinsdag 25 juni) en een Opera Sing Along (donderdag 27 juni). Dit jaar organiseren we een gratis workshop, zodat u extra beslagen ten ijs komt tijdens de Opera Sing Along! De bevlogen dirigent Louis Buskens van Brabant Koor geeft een workshop voor amateurzangers en -koren over het zingen van opera.

Stond u vorig jaar ook zo heerlijk mee te zingen op de Parade? Na deze fantastische eerste editie vindt ook dit jaar een grootse Opera Sing Along plaats op de Parade in Den Bosch. Op donderdag 27 juni 2019 zullen de meest prachtige én bekende operamelodieën wederom de revue passeren. Melodieën die iedereen kent en vast wel eens heeft meegefloten! Maar meezingen is natuurlijk nóg leuker! Dit jaar kunt u zich voorbereiden op deze tweede editie van de Opera Sing Along door middel van een gratis workshop opera zingen, op dinsdag 18 juni in Theater aan de Parade.

Samen met zangers van Brabant Koor en pianist Ben Martin Weijand geeft dirigent Louis Buskens een kijkje in de keuken die Opera heet. Drie operakoorwerken staan op 18 juni centraal. En natuurlijk staan deze werken op het programma van de Opera Sing Along. Met zijn enthousiasme en bevlogen manier van vertellen zorgt Louis Buskens voor een onvergetelijke en leerzame avond! 

Kom naar deze workshop en u bent ultiem voorbereid om op 27 juni uit volle borst mee te zingen op de Parade!

Bent u een ervaren (koor)zanger? Of zingt u alleen wat deuntjes onder de douche? Misschien heeft u nog nooit opera gezongen?

Of u nu met het hele koor komt, alleen of met een groepje vrienden/vriendinnen... Iedereen is van harte welkom!

Let op: u kunt zich inschrijven via deze website of door een mailtje te sturen naar petra@brabantkoor.nl, de koormanager van Brabant Koor. In beide gevallen ontvangt u voorafgaand aan de workshop de bladmuziek per e-mail. Zo kunt u thuis of op de repetitie alvast de muziek voorbereiden.

Foto: Henk van Esch

Bekijk de video

Di 18 juni 2019 - 19:00

Theater aan de Parade - Grote Zaal

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Vrije plaatskeuze

  • Normaal € 0,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:00 uur
  • Einde 22:00 uur

Extra informatie

Exclusief drankje