Menu
Sluit
Opera & Brunch
  • Opera
  • Iets nieuws ontdekken

Opera & Brunch

Internationaal Vocalisten Concours

Zo 22 december 2019 - 10:30

Theater aan de Parade - Pleinzaal

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Vrije plaatskeuze

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 10:30 uur
  • Met pauze
  • Einde 11:40 uur

Extra informatie

Exclusief drankje

In coproductie met het Internationaal Vocalisten Concours presenteert Theater aan de Parade Opera & Brunch. In een intieme en sfeervolle setting hoort u de mooiste aria’s door diverse talentvolle solisten en ondertussen geniet u van een overheerlijke brunch, waarbij u zich tegoed kunt doen aan een zeer compleet luxe buffet met koude en warme gerechten. 

 

Het beste van twee werelden: de mooiste opera aria’s gecombineerd met een heerlijke brunch. Koffie & thee is hierbij inbegrepen. Voor aanvang en tijdens de pauze is er de mogelijkheid om een ander drankje, tegen betaling, te bestellen. 

In deze editie van Opera & Brunch hoort u bariton Vincent Kusters en pianist Charlie Bo Meijering, de winnaars van de Vrienden van het IVC Prijs tijdens het 53ste Internationaal Vocalisten Concours, LiedDuo categorie, in 2019.

 
Vincent Kusters, bariton - 1991, heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig musicus. Al op jonge leeftijd zong hij in koren en kreeg zijn eerste pianolessen. In 2008 was hij prijswinnaar in de categorie zang van het Prinses Christina Concours. Op zijn zestiende werd Vincent toegelaten tot de Jong Talentklas van het Conservatorium van Maastricht waar hij aansluitend zowel zang als piano studeerde In 2017 sloot Vincent zijn masteropleidingen zang en piano succesvol af en in 2018 bovendien de opleiding koordirectie aan het Utrechts Conservatorium. Al tijdens zijn studie ontwikkelde Vincent zich tot een zanger die zich thuisvoelt in diverse genres en uiteenlopende stijlen. Hij specialiseerde zich in de vertolking van het klassieke lied tijdens masterclasses bij onder meer Maarten Koningsberger, Roger Braun, Meinard Kraak, Marien van Nieukerk, Robert Holl en Jard van Nes. Tijdens het Internationaal Lied Festival Zeist in 2018 volgde hij de masterclass serie, waar hij les kreeg van Elly Ameling en Julius Drake. Daar ontstond ook zijn samenwerking met pianist Charlie Bo Meijering met wie hij inmiddels een duo vormt. Vincent is lid van de Schola Maastricht, een ensemble dat gespecialiseerd is in het Gregoriaans, hij is de vaste organist van de Sint-Martinuskerk te Gronsveld en organist/dirigent van de Bartholomeuskerk te Eckelrade.

Charlie Bo Meijering is geboren in 1987 te Amsterdam. Hij is werkzaam als pianist en tekenaar. In zijn tekenwerk laat Charlie Bo zich inspireren door de kunstenaars Philip Guston, Saul Steinberg en Robert Crumb.  Voor de concerten "Music, Imagination and the Brain" van Erik Scherder en Katia Veekmans maakte hij projecties. Als pianist treedt hij als solist en samen met anderen op in TivoliVredenburg, het Concertgebouw en De Nationale Opera. Les volgde hij achtereenvolgens bij Liesbeth Langendijk, Daniël Kramer, Katia Veekmans, Sebastián Colombo en Henry Kelder. Charlie Bo is op TV te zien in het programma Maestro en speelt tevens tijdens de succesvolle concertserie The Magic Piano: animaties met live pianomuziek van Chopin.

 De laatste Opera & Brunch van dit seizoen zal plaatsvinden op 22 maart.

opera & brunch

Zo 22 december 2019 - 10:30

Theater aan de Parade - Pleinzaal

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Vrije plaatskeuze

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 10:30 uur
  • Met pauze
  • Einde 11:40 uur

Extra informatie

Exclusief drankje