Menu
Sluit
Opera & Brunch
  • Opera
  • Specials

Opera & Brunch

i.s.m. IVC

Zo 28 april 2019 - 10:30

Theater aan de Parade - Pleinzaal

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Vrije plaatskeuze

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 10:30 uur
  • Geen pauze
  • Einde 12:00 uur

In coproductie met het Internationaal Vocalisten Concours presenteren we Opera & Brunch. In een intieme en sfeervolle setting hoort u de mooiste aria’s door diverse talentvolle solisten en ondertussen geniet u van een lekker belegd broodje en een kopje koffie of thee.

Maria Novella Malfatti oogstte veel waardering voor haar geweldige interpretatie van Händel in het concours van september 2018. In dit concert voert zij u mee in de rijkdom van de barokke klankwereld.

 

De volgende concerten hebben reeds plaatsgevonden:

 

Zo 30 september: Leonard Bernstein

In de eerste editie van de Opera & Brunch concertenreeks staat Leonard Bernstein centraal. Het bekendste werk van de componist die dit jaar 100 jaar zou zijn geworden is 'West Side Story', waar in het concert ruim aandacht aan besteed wordt. Het concert wordt afgesloten met de liedcyclus 'La Bonne Cuisine' met een viertal recepten passend bij de brunch. Verder highlights van Gershwin, twee prachtaria’s van Puccini en een juweel van Gounod.

Deze bijzondere composities zullen gezongen worden door de sopraan Jenny Stafford. Ze is IVC-kandidate tijdens de 52e editie van dit jaar. De Engelse heeft een grote indruk achtergelaten met haar verschillende optredens in Nederland en zal u zeker weten te raken. Haar Nieuw-Zeelandse begeleidster Somi Kim is een graag geziene en gehoorde pianist op het Concours. 

Zo 20 januari: Mozart, Strauss en Strauss

In deze editie van Opera & Brunch staat een lokaal talent in het middelpunt. Mezzosopraan Leonie van Rheden uit ’s-Hertogenbosch bereikte in september 2018 de halve finale van het 52e Internationale Vocalisten Concours en staat op 20 januari opnieuw in de Pleinzaal met een prachtig programma. Aan de vleugel wordt ze begeleid door onze vaste concourspianist Hans Eijsackers.

 Laat u zich meevoeren in de muzikale wereld van Mozart, Strauss (Richard) en Strauss (Johann). Binnenkort kunnen we u meer vertellen over een aantal onderdelen van het programma, maar u kunt van een prachtige ochtend met schitterende melodieën uitgaan.

Zo 28 april 2019 - 10:30

Theater aan de Parade - Pleinzaal

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Vrije plaatskeuze

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 10:30 uur
  • Geen pauze
  • Einde 12:00 uur