Menu
Sluit
Iris Hond
 • Theaterconcert
 • Bewezen kwaliteit

Iris Hond

Muzikale brieven

Za 04 juli 2020 - 20:00

Maaspoort Sports & Events

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

  Overige speeldata

Prijzen

1e rang

 • Normaal € 35,00

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:00 uur
 • Geen pauze
 • Einde 21:00 uur

Extra informatie

Inclusief drankje

Laat je raken en betoveren door virtuoos pianospel en inspirerende verhalen van Iris Hond op 4 en 5 juli in Maaspoort Sport & Events in Den Bosch.

Dit is een voorstelling van Maaspoort Sports & Events. Theater aan de Parade verzorgt alleen de kaartverkoop.

Iris ontdekte op jonge leeftijd de kracht om een verhaal of boodschap om te zetten in muziek. Op elfjarige leeftijd schreef zij haar eerste ‘Muzikale Brief’, een brief niet in woorden maar in muziek. Deze brieven schrijft zij nog steeds. Brieven waarin ze bijzondere verhalen vertaalt in haar eigen ontroerende composities.

Op 4 en 5 juli aanstaande geeft Iris twee concerten in Maaspoort Sports & Events in Den Bosch waar zij een selectie van haar mooiste Muzikale Brieven speelt. Deze concerten zullen door de Covid19 maatregelen in zeer intieme setting plaatsvinden met maximaal 100 mensen per avond.

Bij te boeken arrangementen:                                                               

Borrelarrangement € 6,25

Maaspoort Sports & Events reserveert een tafeltje voor u in de foyer. U wordt ontvangen met een drankje naar keuze (frisdrank, bier of wij) en een kaas/worstplankje per persoon. Tijdens de pauze staat er een drankje voor u klaar. 

Concertarrangement Luxe € 12,50

Maaspoort Sports & Events reserveert een tafeltje voor u in de foyer. U wordt ontvangen met een karaf wijn of een speciaalbiertje en een luxe borrelplateau. In de pauze staat er een drankje voor u klaar.

Dinerarrangement € 46,50

Maaspoort Sports & Events reserveert een tafeltje voor u in de foyer. U wordt ontvangen met een drankje naar keuze en een 3-gangen diner met keuze uit vlees/vis/vegetarisch. Tijdens het diner verzorgen wij een passend wijnarrangement. In de pauze staat er een drankje voor u klaar. 

Ontbijtarrangement €16,50

Wij reserveren een tafeltje voor u in de foyer. U wordt ontvangen met een drankje naar keuze (melk, jus d'orange) en een ontbijtplankje met verse smoothie, diverse broodjes en hartig en zoet beleg. Na afloop staat er een drankje voor u klaar.

Luncharrangement €12,50

Wij reserveren een tafeltje voor u in de foyer. U wordt ontvangen met een glas jus d'orange en een luxe lunchplateau met diverse broodjes en een salade. Na afloop staat er een drankje voor u klaar.

                            

 

 

 

Bekijk de video

Za 04 juli 2020 - 20:00

Maaspoort Sports & Events

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

  Overige speeldata

Prijzen

1e rang

 • Normaal € 35,00

Programma

 • Aanvang voorstelling 20:00 uur
 • Geen pauze
 • Einde 21:00 uur

Extra informatie

Inclusief drankje