Menu
Sluit
Bourgondisch  's-Hertogenbosch

Bourgondisch 's-Hertogenbosch

Luncharrangementen

Za 14 september 2019 - 11:30

Parade

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

    Overige speeldata

Prijzen

1e rang

  • Arrangement € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 11:30 uur

Tijdens Bourgondisch ’s-Hertogenbosch transformeert de Parade traditiegetrouw een weekend lang in het mooiste openluchtrestaurant van Nederland. Daarbij geniet u op zaterdag 14 september en zondag 15 september tussen 11.30 uur en 16.00 uur van een overheerlijk luncharrangement én de muzikale klanken van verschillende artiesten die Theater aan de Parade nu ook óp de Parade voor u geprogrammeerd heeft.

Voor slechts €25, - ontvangt u een voucher die u kunt gebruiken voor 3 gerechten en 2 drankjes naar keuze op het Wereldterras, óf u laat zich verrassen en kiest voor de voucher die in te zetten is bij de deelnemende restaurants waarbij u geniet van 2 gerechten en 2 drankjes naar keuze. Wat de keuze ook zal zijn, u heeft in ieder geval een culinaire (en muzikale) middag in het vooruitzicht.

Op zaterdag 14 september betreden de muzikanten van De Italianen en vinyl-DJ’s Jazz Junkies het podium. De Italianen acteren, zingen en flirten erop los. Een serenade voor ‘the one and only’? Bueno bueno! Waar Enrico, Romeo, Massimo, Amadeo, Federico Césare en Graziano ook komen, ze laten harten smelten en kinderen lachen.

Jazz Junkies DJ’s H the Hype & Sookie hebben een thuis gecreëerd voor wat misschien wel hun grootste liefde is; het draaien van jazz voor iedereen. Dat betekent dus geen duizend noten per minuut of ellenlange solostukken maar groovy (nu) jazz met invloeden uit de soul, funk, afro en latin. Zij brengen ook op zondag 15 september hun jazzy platen ten gehore, wanneer De Bossche Kornuiten tekenen voor de muzikale invulling van de lunch. Dit Bossche gezelschap heeft een onbegrensde voorliefde voor jazz. Zij hebben allen een muzikale achtergrond waar je stil van wordt. Voor deze gelegenheid spelen zij als een kwartet, bestaande uit pianist Jacob Bedaux, drummer Pieter Bast, bassist Gerard Brohm en de saxofoon is in handen van David Romanello.

U koopt dit bijzondere luncharrangement via de kassa van Theater aan de Parade of online via de website. Het ticket kunt u tijdens Bourgondisch 's-Hertogenbosch vanaf 12.00 uur inwisselen bij de kassa van Theater aan de Parade tegen de voucher.

Za 14 september 2019 - 11:30

Parade

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

    Overige speeldata

Prijzen

1e rang

  • Arrangement € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 11:30 uur