Menu
Sluit
Kan Wim?
  • Cabaret

Kan Wim?

Studenten van de Koningstheateracademie in samenwerking met Michiel Lieuwma en Minou Bosua

Vr 23 december 2022 - 20:30

Verkadefabriek

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 12,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Theaterlocatie: Clubzaal van de Verkadefabriek

Een bijzondere oudejaarsevenement waarin studenten van de KTA onder begeleiding van schrijver/podcastmaker Michiel Lieuwma en theatermaker Minou Bosua  van MINOUX gezamenlijk opzoek gaan naar de waarde van de oudejaarsconference in 2022.

In  Kan Wim? doen de studenten van de KTA een poging om zich op nieuwe manieren te verhouden tot het afgelopen jaar. Zij zullen zich buigen over nieuws en actualiteit, oude en nieuwe media, humor en satire. De oude meesters kijken over de schouders mee. Er zijn audities voor Wim Kan de musical. En in The best of all tonen alle comedians van NL op dit moment hun beste grap van het afgelopen jaar.

Niet één cabaretier als dominee met een wijzend vingertje naar gisteren en een geheven hand naar morgen. In plaats daarvan een gemêleerd gezelschap, een pluriforme werkwijze en een collage aan ideeën en impressies.

In kort tijdsbestek van twee weken gaan de studenten aan de slag om de actualiteit ter plekke te theatraliseren en vorm te geven. Laat je verrassen door een totaal nieuwe, frisse blik op deze tijd en wat het betekent om die terplekke te duiden door de nieuwe generatie kunstenaars!

Humor matters

Kan Wim? is een onderdeel van onze humor matters thema lijn, als spin-off van The Funniest Festival Ever, een samenwerking van Theater aan de Parade met de Koningstheateracademie. Humor verbindt ons en stelt ons in staat ons te verhouden tot de actualiteit. Een oudejaarsconference doet dit heel letterlijk.

Concept en regie: Minou Bosua en Michiel Lieuwma
Spel: Studenten van de Koningstheateracademie jaar 1 en jaar 2
Productie: Iris Schröder
Technische ondersteuning: Tommy Zonneveld

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten

Vr 23 december 2022 - 20:30

Verkadefabriek

Geweest

Prijzen

  • Normaal € 12,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur