Menu
Sluit
Internationaal Theater Amsterdam - Busreis naar Amsterdam
  • Toneel
  • Bewezen kwaliteit

Internationaal Theater Amsterdam - Busreis naar Amsterdam

Kinderen van Nora

Zo 17 mei 2020 - 14:30

Theaterbus

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Vrije plaatskeuze

  • Normaal € 69,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 14:30 uur
  • Met pauze

Deze voorstelling is geannuleerd. Bezoekers worden persoonlijk geïnformeerd.

Wij gaan een bijzondere busreis maken naar Internationaal Theater Amsterdam. En u kunt mee! Wij verzorgen een complete busreis naar de prachtige voorstelling Kinderen van Nora, inclusief inleiding in de bus, lunchpakketje, koffie of thee op locatie en een drankje na afloop.

Let op: aanvang voorstelling is 14.30 uur, vertrek bij Theater aan de Parade is om 11.45 uur.

Internationaal Theater Amsterdam behoort tot de boegbeelden van de Nederlandse podiumkunst met als kern een breed acteursensemble van wereldfaam en een team van toonaangevende regisseurs dat, naast de Amsterdamse stadschouwburg, wereldwijd nog een 100-tal podia bespeelt. Op zondag 17 mei kunt u in Amsterdam de bijzondere voorstelling Kinderen van Nora bezoeken. 

Kinderen van Nora gaat over alle dingen die we erven, maar die niet in het testament staan

"Iedereen kent wel het argument – het grote, woedende, laatste argument, dat leidt tot het einde van de relatie. Waarmee de beslissing wordt genomen, iemand weggaat en de deur wordt dichtgegooid. Maar het dichtslaan van déze deur is de beroemdste in de toneelliteratuur. De echo ervan klonk door in de tijd – en veroorzaakte zowel controverse als opgetogenheid, sinds Een poppenhuis voor het eerst werd opgevoerd. Maar nu hebben Nora en Helmer, de hoofdpersonen van Ibsens stuk, kinderen. Hoe voelen die zich? Wat gebeurt er met ze nadat hun moeder weggaat? Met de tekst van Een poppenhuis als uitgangspunt gaat Kinderen van Nora over alle dingen die we erven, maar die niet in het testament staan.’"

Dit schreef Robert Icke over het idee voor zijn nieuwe voorstelling Kinderen van Nora. Robert Icke is hét grote talent van het jonge Britse toneel. Hij maakte naam met spraakmakende regies van eigentijdse bewerkingen van klassiekers. Bij ITA schreef en regisseerde hij vorig jaar een geheel nieuwe versie van Oedipus.

Praktische informatie over de busreis

Wij verzorgen een complete busreis, inclusief toegangsticket, inleiding in de bus door een medewerker van Internationaal Theater Amsterdam, lunchpakketje, koffie of thee op locatie en een drankje na afloop in de bus voor €69,50. U kunt zich op zondagochtend melden bij de receptie in Theater aan de Parade, er zal iemand van het theater meegaan naar de voorstelling. De bus vertrekt om 11.45 uur en de voorstelling in Amsterdam start om 14.30 uur. Van de busstop naar Internationaal Theater Amsterdam is het ongeveer een kleine 10 minuten lopen, Amsterdam heeft een strikt beleid m.b.t. touringcars. Rond 18.00 uur bent u weer bij het theater.

Let op: er is beperkt plaats! 

Zo 17 mei 2020 - 14:30

Theaterbus

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Vrije plaatskeuze

  • Normaal € 69,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 14:30 uur
  • Met pauze