Menu
Sluit
Hollandse Nieuwe
  • Cabaret
  • De nieuwe generatie

Hollandse Nieuwe

Anuar, Erhan Demirci, Kor Hoebe en Jörgen Raymann

Wo 11 mei 2022 - 20:30

PERRON-3

Prijzen

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Extra informatie

Inclusief drankje

Theaterlocatie: PERRON-3

Dit seizoen komt er een nieuwe improvisatie-comedy voorstelling naar Theater aan de Parade: Hollandse Nieuwe. Nieuw talent krijgt de kans om te stralen op het podium en laat geen kans onbenut.

De talenten uit de lage landen Anuar, Erhan Demirci en Kor Hoebe, onder bezielende leiding van Jörgen Raymann, laten geen kans onbenut om de hedendaagse samenleving in Nederland en Vlaanderen op de hak te nemen en zich een scheurbuik te laten lachen. Hilarische sketches, vreemde spelletjes met het publiek en improvisatie-opdrachten worden als haringen in een tonnetje op het publiek losgelaten. Wees voorbereid op heel veel zure en gepekelde grappen over de samenleving anno 2021.

Over de comedians:
Anuar ken je waarschijnlijk van zijn oneman-shows in het theater, van de tv-special ‘Wat een Suikerfeest’ of als de winnaar van het welbekende Cameretten festival in 2004. Daarnaast is hij auteur van diverse boeken en de eerste comedian uit Nederland die de voorpagina haalde van The New York Times. Anuar is een comedian die met veel herkenbaarheid, hilariteit en een mix van nostalgie en actualiteit de harten steelt van zijn publiek!

De Culture Comedy Award juryprijs van de juryprijs van de 123 Comedy Award maakte van de Vlaamse Erhan Demirci een grote belofte in comedyland en die verwachting loste hij meteen in. Hij bezocht vele theaterzalen met het comedycollectief ‘Hakims of Comedy’. In zijn eigen stand-up optredens ontziet deze rasechte gastarbeiderszoon geen enkel onderwerp. Niet alleen politiek en integratie vormen zijn inspiratie, het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert hem des te meer.

Kor Hoebe is half Nederlands en half Pools en dat maakt hem, volgens hemzelf, een Duitser. En dan ziet er ook nog eens uit als Boris Becker. Dat hij veelzijdig is dat blijkt uit alles. Niet alleen treed Kor Hoebe op als Nederlandstalige stand up comedian. Hij maakt net zo makkelijk stand up comedy in het Engels. Zo is hij vaak te vinden bij Engelstalige Comedy Night voor expats en touristen in Amsterdam.

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
  • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Wo 11 mei 2022 - 20:30

PERRON-3

Prijzen

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Extra informatie

Inclusief drankje