Menu
Sluit
Forever Amy

Forever Amy

Amy's original band

Wo 04 maart 2020 - 20:30

Theater aan de Parade - Pleinzaal

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Vrije plaatskeuze

  • Normaal € 27,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Extra informatie

Exclusief drankje

Amy Winehouse. Iedereen kent de veelbesproken Britse zangeres en haar vele hits als 'Valerie', 'Back to Black' en 'Rehab'. Forever Amy is een memorabele show, waarin het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano de extravagante artieste zo natuurgetrouw vertolkt dat je gelooft dat Amy zelf op het podium staat, als stralend middelpunt van haar band. De band bestaat uit Amy’s oorspronkelijke bandleden die de jazzdiva het best kenden en die met dit geweldige concert in Theater aan de Parade haar muzikale nalatenschap levend willen houden.

Met Forever Amy willen de originele bandleden van Amy Winehouse haar muziek eren en vieren. Dit concert in Theater aan de Parade is een overweldigende reis langs de muziek en de live-optredens van Amy Winehouse. De muzikanten hebben allemaal in de oude band van de legendarische zangeres gezeten en hebben haar dan ook geholpen met de productie van vele hits. Samen met het ongelofelijk zangtalent Alba Plano spelen ze de nummers van de overleden soulzangeres. Dichter bij Amy's muziek dan dit kom je niet!

 "Met de meer dan waardige opvolgster Alba Plano, tourt de originele band van Amy Winehouse nog steeds door Europa. En met veel succes want zeg nou zelf, de onvergetelijke songs van deze fantastische zangeres blijven voor altijd doorklinken in onze harten."

 

Het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano is in deze formatie als leadzangeres helemaal in haar element. Amy Winehouse was de grote inspiratie voor haar muzikale carrière en dat blijkt uit de authentieke en respectvolle wijze waarop zij de topsongs van de jazz- en souldiva laat herleven. Met haar buitengewone vocale kwaliteiten is Alba de perfecte stem voor het repertoire van Amy. Maar ook de stijl en presentatie op het podium die La Winehouse haar bij haar fans zo geliefd maakten, weet zij wonderbaarlijk goed te evenaren.

Musical director en bassist Dale Davis, keyboardspeler Xantone Blacq, gitarist Hawie Gondwe, drummer Nathan Allen en saxofonist en fluitist Jim Hunt, zijn stuk voor stuk door de wol geverfde topmusici die met Amy Winehouse de wereldtop van de popmuziek bereikten.

Amy Winehouse zou op 14 september 35 jaar zijn geworden. Helaas overleed de zangeres op 27-jarige leeftijd, wat haar lid maakte van de beruchte ‘Club van 27‘. Maar haar muziek leeft voort. De show ‘Forever Amy’ doet recht aan de grote invloed die zij op de muziekwereld heeft gehad. Een ontroerend eerbetoon aan een geweldige vrouw, die haar ziel verkocht aan de muziek.

Foto: Patrick Denkers

 Amy's original band is één van de pophelden uit ons Pop aan de Parade programma. Van akoestisch en verstild tot versterkt en 

uitbundig; we brengen de mooiste concerten naar 's-Hertogenbosch.

 

 

Bekijk de video

Wo 04 maart 2020 - 20:30

Theater aan de Parade - Pleinzaal

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Vrije plaatskeuze

  • Normaal € 27,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Extra informatie

Exclusief drankje