Menu
Sluit
Foppe de Haan & Evert ten Napel
  • TP College

Foppe de Haan & Evert ten Napel

Wo 02 juni 2021 - 19:00

HAL8 - Brabanthallen

Prijzen

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:00 uur
  • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje

Deze voorstelling wordt verplaatst in verband met de coronamaatregelen. Bezoekers worden persoonlijk geïnformeerd.

Foppe de Haan leeft voor de voetbalsport. En voetbal is emotie. Het is dan ook niet gegarandeerd dat Foppe zijn emoties de baas blijft wanneer hij geïnterviewd wordt door Evert ten Napel. Zijn voetballeven wordt onder de loep genomen. Gegarandeerd een interessante avond met Foppe de Haan.

Evert heeft de ontwikkelingen van Foppe als trainer op de voet gevolgd en de samenspraak tussen deze twee mannen leidt tot een prachtige theateravond: een must voor iedere voetballiefhebber! Geïnterviewd door Evert ten Napel komt Foppe de Haan in theater goed tot zijn recht. Dit vanwege de ruimte en tijd die er is om zijn voetballeven uit de doeken te doen en zijn (levens)visie te delen met het publiek.

Foppe de Haan:
Zijn voornaam is merkbeeld geworden en zijn achternaam symboliseert zijn karaktertrekken: trots en onafhankelijk, leidend en sociaal. Landelijk bekend geworden door als trainer met Jong Oranje in 2006 en 2007 het Europees Kampioenschap te winnen en door zijn langdurige en succesvolle trainerschap bij sc Heerenveen, ook nog eens na zijn pensionering.
Maar wat Foppe de Haan zo'n uniek mens maakt, is dat hij op een ingetogen, maar toch daadkrachtige manier mensen weet te bewegen om het beste uit zichzelf naar boven te halen, waardoor een team of groep beter presteert. En zijn manier van werken, motivatie en leiderschap weet hij ook nog zorgvuldig, met enthousiasme en aansprekende voorbeelden onder woorden te brengen, zodat een ander er ook iets van op kan steken

Evert ten Napel:
De bakkerszoon uit Klazienaveen werd sportverslaggever en was sinds 1982 commentator bij NOS Studio Sport. Zijn stem wordt nog eerder herkend dan zijn gezicht en je kunt hem tegenwoordig het Eredivisie voetbal horen verslaan bij de commerciële TV zender FOX of zijn kreten en uitspraken horen via de FIFA-games. In de vele jaren bij Studio Sport was Evert bij talrijke grote sportmomenten aanwezig, zoals de Elfstedentocht overwinning van Evert van Benthem in 1985, het Heizeldrama tijdens de wedstrijd Liverpool-Juventus, het WK in 1978 in Argentinië, het EK 1988 in Duitsland en deed ook nog 5x verslag van de Tour de France achter op de motor.

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
  • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Wo 02 juni 2021 - 19:00

HAL8 - Brabanthallen

Prijzen

  • Normaal € 25,00

Programma

  • Aanvang voorstelling 19:00 uur
  • Geen pauze

Extra informatie

Exclusief drankje