Menu
Sluit
De Nieuwe Namen
  • Cabaret
  • The Next Generation

De Nieuwe Namen

Remy Evers, Victor Luis van Es, Andries Tunru, Marlon Kicken en Thijs Kemperink

Do 25 februari 2021 - 20:30

TP in HAL8 - Brabanthallen

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Tickets

  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur

Deze voorstelling is helaas geannuleerd door de coronamaatregelen. Bezoekers zijn persoonlijk geïnformeerd.

Theater aan de Parade geeft aanstormend cabarettalent een podium. Tijdens De Nieuwe Namen cabaretavond treden vijf cabaretiers op die op het punt staan om door te breken voor het grote publiek. Gegarandeerd lachen tot je buikpijn hebt.

Remy Evers:
Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Victor Luis van Es
In 2016 stond Victor Luis van Es in de finale van het Cameretten festival met zijn programma ‘Zichtbaar’. De Volkskrant zei hierover: “In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.”. Buiten sterke verhalen is hij prins van de typetjes, hiermee is hij op z’n best.

Thijs Kemperink
Thijs is een Bourgondische Tukker, een optimist en gek op gezelligheid! Het afbranden van de medemens laat hij met liefde aan een ander over. Hij houdt zichzelf graag een spiegel voor. Vaak is dat een spiegel waar meer mensen zich in herkennen… Mooie verhalen, ontroerende anekdotes, maar vooral veel grappen! Want lachen is, simpelweg, heel gezond!

Marlon Kicken
Hij begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Met een humoristische blik becommentarieert Marlon Kicken de wereld om zich heen. Deze meester-verteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt en als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof je er zelf bij bent geweest!

Andries Tunru
Andries Tunru studeerde aan de Koningstheateracademie Den Bosch, waar hij in 2015 afstudeerde. In 2016 won hij de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en zowel de jury- als de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Hij springt van de hak op de tak en bezit een wereld aan nutteloze feitjes. Hij is venijnig charmant, vreemd analytisch en heeft verbazend veel vaart.

  • Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten.
  • Bekijk hier wat onze coronamaatregelen zijn.

Do 25 februari 2021 - 20:30

TP in HAL8 - Brabanthallen

Verwijder van wensenlijst Zet op wensenlijst

Prijzen

Tickets

  • Normaal € 19,50

Programma

  • Aanvang voorstelling 20:30 uur