Menu
Sluit

Donderdag 17 december: start kaartverkoop!

Goed nieuws! De programmering van januari t/m juni 2021 is rond! Een programma dat we de afgelopen maanden met veel enthousiasme hebben samengesteld. Want wat hebben we het gemist de afgelopen maanden: voorstellingen die ons raken en inspireren, jullie applaus in onze zalen en het gesprek na afloop. We zijn dan ook blij dat we je binnenkort weer op een van onze theaterlocaties kunnen en mogen ontvangen. Op donderdag 17 december om 12.00 uur start de kaartverkoop, dus zorg dat je op tijd klaar zit!

Tegelijkertijd moeten we realistisch zijn. Naar aanleiding van de laatste persconferentie is het zo goed als zeker dat het maximum van 30 personen in één ruimte voorlopig blijft gelden. Daarom zal deze start kaartverkoop wat anders zijn dan je van ons gewend bent: 

  • Voorstellingen gaan door voor 30 bezoekers! Voor onze theaterlocties PERRON-3, Jheronimus Bosch Art Center, Willem Twee toonzaal én HAL8 - onze nieuwe zaal in de Brabanthallen - geldt dat de voorstellingen, mits de artiesten hiertoe bereid zijn, gewoon doorgaan, ook voor 30 bezoekers.

  • We hebben de capaciteit voor deze zalen aangepast naar 30 personen in totaal en 20 personen voor vrienden. Dit doen we om mensen die geen vriend zijn op donderdag 17 december ook nog de kans te bieden om een kaartje te kopen.

  • De voorstellingen in MAINSTAGE voor januari en februari gaan nog niet in verkoop. Deze locatie is simpelweg te groot om te kunnen bespelen voor maximaal 30 gasten.

  • De voorstellingen vanaf maart gaan wel met normale capaciteit in verkoop, ook voor MAINSTAGE, in de hoop dat we tegen die tijd weer op volle kracht kunnen spelen.

  • Mocht een voorstelling niet door kunnen gaan, zoeken we altijd met de artiest naar een nieuwe datum, maar mag je er ook voor kiezen om je geld terug te vragen.

Dit alles maakt de start van de kaartverkoop op donderdag 17 december om 12.00 uur nog specialer. Immers, het aantal kaarten is zeer beperkt. Des te bijzonderder is het om straks in het nieuwe jaar weer een voorstelling te bekijken, op gepaste afstand en in exclusief gezelschap.

Benieuwd naar het programma?

Bekijk hier het programmaoverzicht

Bekijk hier het online magazine vol inspiratie!

Bekijk alle voorstellingen op de website.