Menu
Sluit

SMELT

Na een jaar lang voorbereidingen en repetities telden we af naar de première van Smelt. Waar de afgelopen dagen nog in het teken stonden van de try-outs was het gisteravond tijd voor de première, waarin acteur Roan ten Cate en niemand minder dan Ernst Daniël Smid de dialoog aangaan. We willen niet te veel verklappen, maar het ontroert, het laat je lachen en het zet aan tot nadenken.


Er is nog een mogelijkheid om hier bij te zijn. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstelling op 27 juni. Meer informatie en tickets vind je hier.

Huisgezelschap

De komende jaren wil Theater aan de Parade met enige regelmaat makers uitnodigen om in huis te creëren. Makers uit stad of regio met verhalen die verteld moeten worden. Een nieuwe generatie aan het woord. Vorig jaar toverde Kirsten van Teijn onze oude Casinozaal om tot een nachtclub en vertelde haar eerlijke verhaal over biseksualiteit. Dit keer vertelt Rowdy Pelgrim het aangrijpende verhaal van en met Ernst Daniel Smid. Voor het theaterstuk schreef tekstschrijver en filosoof Roel Meijvis een rake tekst over identiteit, carrière en de vergankelijkheid van het leven.

 

Wil je op de hoogte blijven van wat wij als theater doen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief waarin we je informeren over alles wat met het theater te maken heeft.