Menu
Sluit

Op reis met TP

Ga ook dit theaterseizoen mee op een theatrale reis naar de allermooiste bestemmingen! Komend seizoen heeft Theater aan de Parade weer volop reizen in petto voor iedereen die er even (of iets langer) tussenuit wil. Kikker en het Avontuur (4+) 

Alle avontuurlijke kinderen kunnen mee op reis met Kikker en zijn vriendjes! De reis begint samen met rat. Plots begint het heel hard te regenen en moeten Kikker en Rat zo snel mogelijk terug naar huis. Wanneer ze thuis aankomen, wacht er nog een veel groter avontuur


 
't Schaep met de 5 pooten


We benne op de wereld om mekaar te helpen, nietwaar? 't Schaep met de 5 Pooten de Musical is een nostalgische reis door de tijd met heerlijke meezingers die eigenlijk tijdloos zijn gebleven. Stap in de wereld van Kootje en Door en hun Jordanese vrienden. 

Najib Amhali

Waar was ik? Bij de show van Najib! Hij heeft de afgelopen jaren zélf een bijzondere reis gemaakt, maar nu bekijkt hij het allemaal wat helderder. In zijn nieuwe show blikt hij terug op deze trip.

Tania Kross

Hello Tania! Haar muzikale bestemmingen in Van Mozart tot Madonna vormen een hoogwaardige en unieke muzikale belevenis, samengesteld door Tania en haar ensemble van vrienden, allen stuk voor stuk topmusici.

Louise Korthals

Boarding Please! Voor Louise Korthals houden we de incheckbalie met alle liefde nog iets langer open. Ze is een supertalent en sleepte niet voor niets de Poelifinario in de wacht voor haar show 'Alles is er'. 

Jett Rebel

Stoelriemen vast, dit wordt een turbulente vlucht! De nieuwe show van Jett Rebel neemt je mee op een muzikale reis, waarbij de held zelf toch heel dicht bij zichzelf blijft: een man en zijn muziek. Maar dan wel met alle facetten van die muziek; eerlijk en puur, zonder opsmuk. Verwacht het onverwachte van alleskunner Jett Rebel. 

De Alex Klaasen Revue - Showponies  2

Nog geen idee waar de reis heengaat... en maakt je dat ook niets uit? Goed zo, denk niet in die hokjes! Stap aan boord van de Alex Klaasen Revue voor een reis langs alle feestelijke coming-outrevue met acteer-, dans- en zangwerk van het hoogste niveau.

Tineke Schouten

De Tineke Schouten-trein blijft maar doordenderen. Haar laatste show 'Highlights' was allesbehalve een gepasseerd station, integendeel! Deze locomotief weet van geen ophouden en komt dan ook op reprise terug naar Den Bosch. All aboard!