Menu
Sluit

Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website! Het is misschien even wennen maar dat duurt vast niet lang! Op de nieuwe website is het veel overzichtelijker en makkelijker om voorstellingen te boeken. Bovendien kunt u uw favoriete voorstellingen in uw wensenlijstje plaatsen, voordat u kaartjes bestelt. Dit is vooral handig voor het kopen van tickets voor het nieuwe seizoen! Ook de persoonlijke accountomgeving is veel overzichtelijker geworden.

Bestelt u liever kaarten zonder een persoonlijke account? Dat kan voortaan ook! U ontvangt de kaarten gewoon in uw mailbox. 

Inloggen in uw persoonlijke account

Heeft u al een account bij ons? Dan is uw wachtwoord niet meer geldig. Voor uw privacy zijn wachtwoorden versleuteld en worden ze nooit meegenomen naar een nieuwe website. Als u rechts bovenin op 'Inloggen' klikt, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen via de button 'wachtwoord vergeten'. Dan ontvangt u een nieuw wachtwoord in uw mailbox. Uw inlognaam is onveranderd.

Inloggen met een Facebook account is helaas komen te vervallen, gebruik in plaats daarvan uw e-mailadres als inlognaam en vraag vervolgens een nieuw wachtwoord aan.

Hoe werkt het?

Bij veelgestelde vragen hebben we stap voor stap uitgelegd hoe u kaarten kunt bestellen op de nieuwe website.

 

Heeft u naar aanleiding van de nieuwe website nog vragen? Bel of mail ons gerust! Wij zijn te bereiken op 073 - 6 809 809 of via info@theateraandeparade.nl. We helpen u graag!

>> Meer nieuws lezen? Hier vindt u ons volledige nieuwsoverzicht.