Menu
Sluit

We presenteren het nieuwe programma tot en met februari 2022

We hebben er zin in! In de volle zalen, het geroezemoes, de spanning in de coulissen en de betovering van het publiek. En uiteraard het weerzien met de bezoekers! Op dinsdag 19 oktober om 14.00 uur start de kaartverkoop voor de voorstellingen tot en met februari 2022.

In tegenstelling tot wat je gewend was, presenteren we nu meerdere keren per jaar nieuw programma-aanbod. Enerzijds om voldoende aandacht te besteden aan door corona doorgeschoven voorstellingen van afgelopen seizoen, maar ook om actueel nieuw aanbod te presenteren. Voor de periode tot en met februari is een breed programma samengesteld: van de grote musicalproductie Amélie De Musical en het acrobatiespektakel Bubbelonia tot de intieme theatersolo van Mira van der Lubbe. Naast de traditionele genres is er volop ruimte voor bijzondere cross-overs, zoals de dansvoorstelling van Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag. Of het theatrale concert Hersenstreken, over het wonder en het falen van het menselijk brein door de Nederlandse Bachvereniging en hoogleraar neurologie Philip Scheltens.

HAL8 in de Brabanthallen
De komende tijd programmeren we - totdat het nieuwe theater in 2023 gereed is - op verschillende prachtige locaties in de stad: van de Willem Twee toonzaal tot het Jheronimus Bosch Art Center. Nieuw is onze ‘eigen’ zaal HAL8 in de Brabanthallen, waar plek is voor ruim 850 bezoekers per voorstelling. Hier staan grote namen zoals Candy Dulfer, Snelle en Kasper van der Laan. Bezoekers beleven in een sfeervolle en veilige setting de magie van theater. Compleet met gezellige foyer, rode loper en de vertrouwde theaterstoelen uit het oude theater.

Hoftheater op de Parade
Ook kunnen de rôôd-wit-gele sjaals weer van zolder worden gehaald: in november ontvangen we weer vele Oeteldonkers in een speciale tent op de Parade voor onder meer het Kwèkfestijn en de Opwèrmer Kwèk. December wordt een echte feest- en familiemaand met onder meer 't Zet-je-schoen-concert, het acrobatiespektakel Bubbelonia en De Hoe Overleef Ik De Kerst Show.

Blik op de wereld
Ons veelzijdige programma vermaakt, maar reflecteert ook. De serie Klimaatmakers biedt verschillende perspectieven op de klimaatcrisis, zoals de eco-tainment musical Antropoceen van Club Gewalt. Daarnaast start de programmalijn Geschiedenis opnieuw bekeken met de toneelvoorstelling Lichter dan ik. Hierin staat de onderbelichte kant van de Nederlandse koloniale overheersing van Indonesië centraal.

Het volledige programma tot en met eind februari vind je hier. Ons online magazine kun je hier bekijken.

Kaarten zijn vanaf dinsdag 19 oktober om 14.00 uur online verkrijgbaar op onze website of telefonisch via Tickets & Services: 073 680 9809.