Menu
Sluit

Najib Amhali opent Cultuurstad Theaters!

Op maandag 13 juli start om 12.00 uur de verkoop van de eerste artiest in Cultuurstad Theaters: Najib Amhali. Cultuurstad Theaters, een samenwerking van Theater aan de Parade en MAINSTAGE, opent op 1 september zijn deuren. Waar Najib Amhali in maart 2020 de laatste artiest was die te zien was in Theater aan de Parade, is hij nu de eerste die weer op een groot podium in ’s-Hertogenbosch te zien zal zijn!

 

Najib Amhali is maar liefst 9 keer te zien in Cultuurstad Theaters. Dit geeft bezoekers die in maart 2020 zijn voorstellingen niet konden bezoeken in Theater aan de Parade vanwege de sluiting door Corona, de gelegenheid om de voorstelling toch nog te zien. Zij hebben inmiddels persoonlijk bericht gekregen en hun kaarten worden verplaatst. De voorstellingen van 11, 12 en 13 september gaan nu als eerste in de vrije verkoop.

Cultuurstad Theaters
Mainstage, de nieuwe entertainmenthal van de Brabanthallen, en Theater aan de Parade openen op 1 september a.s. een volledig 1,5 meter theater voor zo’n 1.000 bezoekers per voorstelling. Onder de noemer ‘Cultuurstad Theaters’ zal dit najaar een breed theateraanbod te zien zijn voor een groot publiek. In dat aanbod bestaande voorstellingen, maar ook speciaal voor dit initiatief ontwikkelde producties.

RIVM richtlijnen
De theateropstelling voldoet aan alle RIVM richtlijnen en theaterbranche protocollen. Niet alleen de theaterzaal zelf, maar ook alle andere ruimten voor en achter de schermen zijn volledig ingericht om op 1,5 meter afstand te kunnen houden tot elkaar. Zo wordt niet alleen aan de bezoekers gedacht, maar ook aan de artiesten en alle medewerkers voor en achter de schermen.

Programmering
Naast Najib Amhali zullen er vanaf september 2020 veel artiesten en producties te zien zijn in Cultuurstad Theaters. Met vaak speciaal ontwikkelde producties, volgens de protocollen van de branchevereniging. Een kleine greep uit de programmering per 1 september 2020: Guido Weijers, Het Zuidelijk Toneel, Patrick Laureij, Daniël Arends, Henry van Loon & Ronald Goedemondt, Karin Bruers, Pieter Derks, Veldhuis & Kemper, De Verleiders, Herman van Veen, Shirma Rouse, Gerard van Maasakkers, Juf Roos, De Waanzinnige Boomhut, De Koninklijke Harmonie, Funniest Festival Ever, Eric Vloeimans, Isabelle van Keulen, Floris Kortie, Pierre Bokma, Peter Blok, November Music en vele anderen.

De verkoop voor de meeste van deze voorstellingen start in de voorverkoop op maandag 20 juli en de reguliere verkoop start op woensdag 22 juli. Zeker zijn van een zitplaats? Word dan vriend van het theater en krijg voorrang op de reguliere kaartverkoop. Vanaf woensdag 15 juli kan er een nieuwe Vriendenpas worden aangeschaft.