Menu
Sluit

Inspiratie & mogelijkheden

U wilt dat uw evenement een blijvende indruk maakt. U wilt graag een unieke locatie, perfect geregelde techniek en faciliteiten, heerlijke catering en u wilt ontzorgd worden door een ervaren team dat met u meedenkt. We halen alles uit de kast om van uw event – groot of klein – een bijzonder moment te maken.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend met ons sparren? Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Inspiratie

Congres

Congres

In de bijzondere en inspirerende omgeving van theater geeft u uw congres, conferentie, beurs of productpresentatie impact. Met een professioneel team, eersteklas faciliteiten voor sprekers en presentaties en theatrale ontvangstmogelijkheden transformeert Theater aan de Parade tot een uniek congrescentrum.

Feest en receptie

Feest en receptie

Een theatrale locatie in het bruisende stadscentrum van 's-Hertogenbosch waar een receptie, borrel of feest volledig tot zijn recht komt. De verschillende ruimtes bieden plek om een onvergetelijk feest, borrel of ceremonie te organiseren. Van een DJ tot orkest of band, alles is mogelijk.

Culturele producties

Culturele producties

Wij bieden graag een professioneel podium voor culturele instellingen. Dansscholen, musical- en toneelverenigingen en koren vinden hun weg naar ons mooie theater. Ook zijn wij als Hoftheater der Amadeiro’s een thuisbasis voor vele carnavalsverenigingen.

Mogelijkheden

Catering

Catering

Onze culinaire partners zijn constant bezig met innovaties om de smaakpapillen te prikkelen. Wilt u een sprankelend aperitief, een uitgebreide lunch, een compleet verzorgd buffet of galadiner? Speciaal voor u selecteren we de juiste invulling die past bij uw bijeenkomst of evenement.

Techniek

Techniek

Wij hebben niet alleen uitstekende geluids- en lichtfaciliteiten, maar ook een team van zeer ervaren allround technici die met voor u klaar staan en met u meedenken.

Decoratie en aankleding

Decoratie en aankleding

Graag adviseren we u bij het creëren van de juiste sfeer en beleving. Of u nu houdt van strak en modern, feestelijk, klassiek of chic, wij maken het mogelijk voor u.